Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Бісквіт класичний в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1261 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Бісквіт класичний в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для тих, хто любить класичний бісквіт це може бути рецепт для вас. Випічка має м'яку і ніжну текстуру, а головне час на її приготування займе зовсім небагато. Бажаємо успіхів в приготуванні цього бісквіта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквіт класичний в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи40.8 гр.
  • Калорії311 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В окрему миску відокремте яєчні білки. Краще, звичайно, щоб курячі яйця були домашні, тоді білок буде набагато більше в розмірі і при збиванні утворювати більш повітряну текстуру.

Крок - 1
02

Отже, відокремлені білки в мисці ретельно збийте за допомогою міксера або звичайного вінчика, до легкого пінистого стану. Потім, поступово підсипаючи в білки цукор, продовжуйте збивати вміст миски, до однорідної білої, густої маси.

Крок - 2
03

Тепер додайте в збиті білки раніше відокремлені яєчні жовтки і добре перемішайте. Далі трохи присоліть вміст миски і за допомогою дрібного сита просійте в неї пшеничне борошно. Потім знову ретельно все перемішайте, до утворення ще більш густої суміші.

Крок - 3
04

Далі додайте в миску суміш з попередньо розтопленого вершкового масла, молока (бажано високої жирності) і ванильної есенції і знову вінчиком все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер виберіть невеликого розміру круглу (можна використовувати будь-якої форми, головне, щоб було зручно запікати в духовці) форму для випічки і застеліть її пергаментним папером. Залийте в форму підготовлене тісто і рівномірно розподіліть по всій ємності.

Крок - 5
06

Далі відправте форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 35-40 хвилин, до появи золотистого відтінку на блюді. Готовність випічки перевірте за допомогою зубочистки, яку застроміть в середину бісквіта, якщо тісто на ній не виявиться, значить страва готова.

Крок - 6
07

Готовий класичний бісквіт, випечений в духовці, акуратно витягніть з форми і викладіть на спеціальні грати для охолодження.

Крок - 7
08

Потім покладіть випічку на красиве блюдо, розділіть на порції і швидше угощайтесь самі і нагодуйте всіх своїх рідних і близьких.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Різотто з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Рулет із кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулет із кабачків з сиром 55 6 3 з 5 - детальніше -
Варення з черешні - покроковий рецепт, фото 1 Варення з черешні 85 1 2 з 5 - детальніше -