Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Бісквіт класичний в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
710 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Бісквіт класичний в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для тих, хто любить класичний бісквіт це може бути рецепт для вас. Випічка має м'яку і ніжну текстуру, а головне час на її приготування займе зовсім небагато. Бажаємо успіхів в приготуванні цього бісквіта.

Інгредієнти

  • Екстракт ванілі 1/2 ч.л
  • Молоко 40 г.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Борошно 120 г.
  • Жовток 4 шт.
  • Цукор 120 г.
  • Білок яєчний 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В окрему миску відокремте яєчні білки. Краще, звичайно, щоб курячі яйця були домашні, тоді білок буде набагато більше в розмірі і при збиванні утворювати більш повітряну текстуру.

Крок - 1
02

Отже, відокремлені білки в мисці ретельно збийте за допомогою міксера або звичайного вінчика, до легкого пінистого стану. Потім, поступово підсипаючи в білки цукор, продовжуйте збивати вміст миски, до однорідної білої, густої маси.

Крок - 2
03

Тепер додайте в збиті білки раніше відокремлені яєчні жовтки і добре перемішайте. Далі трохи присоліть вміст миски і за допомогою дрібного сита просійте в неї пшеничне борошно. Потім знову ретельно все перемішайте, до утворення ще більш густої суміші.

Крок - 3
04

Далі додайте в миску суміш з попередньо розтопленого вершкового масла, молока (бажано високої жирності) і ванильної есенції і знову вінчиком все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер виберіть невеликого розміру круглу (можна використовувати будь-якої форми, головне, щоб було зручно запікати в духовці) форму для випічки і застеліть її пергаментним папером. Залийте в форму підготовлене тісто і рівномірно розподіліть по всій ємності.

Крок - 5
06

Далі відправте форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 35-40 хвилин, до появи золотистого відтінку на блюді. Готовність випічки перевірте за допомогою зубочистки, яку застроміть в середину бісквіта, якщо тісто на ній не виявиться, значить страва готова.

Крок - 6
07

Готовий класичний бісквіт, випечений в духовці, акуратно витягніть з форми і викладіть на спеціальні грати для охолодження.

Крок - 7
08

Потім покладіть випічку на красиве блюдо, розділіть на порції і швидше угощайтесь самі і нагодуйте всіх своїх рідних і близьких.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фруктовый торт - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовый торт 85 4 3 з 5 - детальніше -
Яблочный торт с безе - покроковий рецепт, фото 1 Яблочный торт с безе 70 4 3 з 5 - детальніше -
Классический торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Классический торт Зебра 90 6 3 з 5 - детальніше -
Торт "На радость папе!" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "На радость папе!" 85 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти