Укр
Рус
thermomix thermomix
Біляші Випічка Російська кухня

Біляші з м’ясом "Чудові"

60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: Формочка

опис

"Чудові", тому, що тісто таке! Біляші виходять дуже смачні!

Інгредієнти

  • Вода 1/2 скл.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль 2 ч.л
  • Зелень 1 пуч.
  • Цибуля 2 шт.
  • Фарш м’ясний 400 г.
  • Борошно пшеничне 3 скл.
  • Дріжджі 11 г.
  • Цукор 1 ст.л
  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Кефір 1 скл.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У ємності з'єднати 1 стакан кефіру, 0,5 склянки рослинного масла, цукор (1 ст.л. з гіркою), сіль (1 ч.л.), перемішати і підігріти до 50º.

    Крок - 1
  2. 02

    У теплій кефірній масі розвести дріжджі, перемішуючи ввести просіяне борошно, замісити тісто і на 40 хвилин перемістити в тепле місце.

    Крок - 2
  3. 03

    У фарш-асорті (яловичина + свинина) додати подрібнену цибулю (2 шт.), пучок рубаної зелені, сіль з перцем за смаком, 0,5 склянки холодної води, все гарненько вимішати і помістити на 20 хвилин в морозилку.

    Крок - 3
  4. 04

    Визначившись з розміром біляша, відірвати від тіста шматочок і розм'якшуючи його пальцями (на присипаній борошном поверхні) розтягнути по колу до висоти 7-8 мм.

    Крок - 4
  5. 05

    Щедро викласти начинку, зліпити краї і злегка придавити долонею до утворення пухленької і апетитної біляшної форми. Смажаться біляші в ємності з високим рівнем рослинного масла до золотистого кольору.

    Крок - 5

Оцінити рецепт