Укр
Рус
Бабка Другі страви Російська кухня

Білоруська картопляна бабка

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1144 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Білоруська картопляна бабка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Картопляна білоруська бабка з духовки з ковбасою, солодким перцем і морквою - швидкий рецепт дуже смачної вечері. Бабка соковита, хрустка і легка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Білоруська картопляна бабка" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу за допомогою спеціальної овочечистки або гострого ножа очистіть від шкірки картоплю. Покладіть очищену картоплю в глибоку ємність з водою і відставте хвилин на 15. Потім злийте воду, натріть картоплю на крупну тертку і помістіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Далі відправте велику сковорідку або сотейник на плиту, налийте в неї трохи рослинного або оливкового масла і добре прогрійте. Потім на кухонній дошці наріжте ковбасу (краще, якщо вибрати в'ялено - копчену) невеликими кубиками. Надішліть подрібнену ковбасу в сковорідку, відразу додайте в ємність так само заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю. Обсмажуйте вміст сковороди, постійно мішаючи, до золотистого м'ясного продукту і розм'якшення овоча.

Крок - 2
03

Тепер відправте обсмажену ковбасу з цибулею в миску до натертої картоплі. Додайте так само в миску попередньо очищену від шкірки і натерту на дрібній тертці моркву.

Крок - 3
04

Потім очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець і на обробній дошці наріжте його тонкою соломкою. Нарізаний перець відправте в миску до решти інгредієнтів. По черзі розбийте так само в миску курячі яйця.

Крок - 4
05

Далі засипте в миску просіяне борошно, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем вміст. Потім ложкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної густої суміші.

Крок - 5
06

Тепер акуратно застеліть невелике деко пергаментним папером і викладіть в нього, рівномірно розподіливши по всій ємності, раніше приготовлену картопляну масу. Надішліть деко з сумішшю в попередньо розігріту духовку до 180 - 200 градусів і випікайте приблизно 50 хвилин, до появи золотистості на картоплі.

Крок - 6
07

Готову білоруську картопляну бабку подавайте до столу, розділивши на порції, в супроводі свіжої зелені або улюбленого соусу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини в казані 120 5 5 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуски на шпажках з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сьомгою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з капустою 70 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Домашня нутелла 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пряник без меду - покроковий рецепт, фото 1 Пряник без меду 50 2 3 з 5 - детальніше -