Укр
Рус
Крема Десерти Українська кухня

Білковий крем для торта

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

752 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Білковий крем для торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Білковий крем для торта готується легко. Головну складність представляє збивання білків, які повинні утворити пишну, стійку піну. Це не у всіх виходить. У рецепті пояснюється, як в домашніх умовах швидко і з мінімальними зусиллями домогтися, щоб білки збилися як потрібно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Білковий крем для торта" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії43 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйця вимийте, просушіть і відокремте білки від жовтків. Робіть це акуратно. Якщо в білки потрапить хоча б крапля жовтка, вони не зіб'ються як слід. Майте на увазі, що яйця повинні бути кімнатної температури, так як збитий холодний білок майже не тримає форму. Також важливо, щоб ємність для збивання була абсолютно чистою і сухою.

Крок - 1
02

Додайте в білки дрібку солі. Це не зробить їх надто солоними, зате прискорить утворення піни і зробить її пишніше.

Крок - 2
03

Збивати білки найпростіше міксером з насадкою вінчик, яка, як і миска, повинна бути сухою і чистою. Починайте збивати на низьких оборотах, збільшуючи швидкість у міру наростання піни. Після її появи злегка нахиліть миску і збивайте під невеликим кутом. Так в білки потрапить більше повітря, і вони стануть пишніше.

Крок - 3
04

Коли білкова піна почне утворювати стійкі піки, припиніть збивання. Якщо цього не зробити вчасно, можна перебити білки, і тоді піна осяде і підійде водою.

Крок - 4
05

Добре збиті білки стають білими, пишними, добре тримають форму і не випадають з ємності при перевертанні. Як бачите, домогтися цього нескладно. Сподіваємося, вам стане в нагоді наш лайфхак. Бажаємо успіху в кулінарних експериментах!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашній суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з галушками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Форшмак по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак по-єврейськи 30 5 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -
Медово-цитрусовий сироп - покроковий рецепт, фото 1 Медово-цитрусовий сироп 30 1 2 з 5 - детальніше -