Укр
Рус
Вина Напої Італійська кухня

Біле вино

( 4.9444 4 518 18 оцінок)
2631 - переглядів
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Біле вино - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Естетичність і неповторний аромат робить це вино чудовим!

Інгредієнти

  • Виноград 10 кг.
  • Цукор 3 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Виноградні грона перебрати, обірвати стиглі неушкоджені ягоди, розім'яти їх, а видавлений сік поставити в тепло для відстоювання (періодично помішуючи).

Крок - 1
02

Через 5 днів швидко профільтрувати сік через кілька шарів марлевої тканини (дотримуватися мінімального  контакту  з киснем), перелити в скляну ємність, досипати необхідну кількість цукру і закрити кришкою з установкою водяного затвора.

Крок - 2
03

При виготовленні білого вина процес бродіння триває три тижні в умовах кімнатної температури.

Крок - 3
04

Після висвітлення напою і утворення осаду, вино ще раз проціджується  і розливається по пляшках. Виноградне біле вино ще місяць має відстоятися в прохолодному місці, і тільки потім після довгого очікування його можна дегустувати.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фондан в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Фондан в домашних условиях 60 3 3 з 5 - детальніше -
Жульен - покроковий рецепт, фото 1 Жульен 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат царский с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Салат царский с грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Чипсы с сыром - покроковий рецепт, фото 1 Чипсы с сыром 35 1 2 з 5 - детальніше -