Укр
Рус
Вина Напої Італійська кухня

Біле вино

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

2704 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Біле вино - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Естетичність і неповторний аромат робить це вино чудовим!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біле вино" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи35.2 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Виноградні грона перебрати, обірвати стиглі неушкоджені ягоди, розім'яти їх, а видавлений сік поставити в тепло для відстоювання (періодично помішуючи).

Крок - 1
02

Через 5 днів швидко профільтрувати сік через кілька шарів марлевої тканини (дотримуватися мінімального  контакту  з киснем), перелити в скляну ємність, досипати необхідну кількість цукру і закрити кришкою з установкою водяного затвора.

Крок - 2
03

При виготовленні білого вина процес бродіння триває три тижні в умовах кімнатної температури.

Крок - 3
04

Після висвітлення напою і утворення осаду, вино ще раз проціджується  і розливається по пляшках. Виноградне біле вино ще місяць має відстоятися в прохолодному місці, і тільки потім після довгого очікування його можна дегустувати.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вергуни - покроковий рецепт, фото 1 Вергуни 80 3 4 з 5 - детальніше -
 Галушки по-полтавськи - покроковий рецепт, фото 1 Галушки по-полтавськи 60 4 3 з 5 - детальніше -
Смачні сирники - покроковий рецепт, фото 1 Смачні сирники 45 2 2 з 5 - детальніше -
Хот-дог в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Хот-дог в домашніх умовах 45 4 3 з 5 - детальніше -