Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Вина Напої Італійська кухня

Біле вино

( 4.9444 4 518 18 оцінок)
2596 - переглядів
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Біле вино - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Естетичність і неповторний аромат робить це вино чудовим!

Інгредієнти

  • Виноград 10 кг.
  • Цукор 3 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Виноградні грона перебрати, обірвати стиглі неушкоджені ягоди, розім'яти їх, а видавлений сік поставити в тепло для відстоювання (періодично помішуючи).

Крок - 1
02

Через 5 днів швидко профільтрувати сік через кілька шарів марлевої тканини (дотримуватися мінімального  контакту  з киснем), перелити в скляну ємність, досипати необхідну кількість цукру і закрити кришкою з установкою водяного затвора.

Крок - 2
03

При виготовленні білого вина процес бродіння триває три тижні в умовах кімнатної температури.

Крок - 3
04

Після висвітлення напою і утворення осаду, вино ще раз проціджується  і розливається по пляшках. Виноградне біле вино ще місяць має відстоятися в прохолодному місці, і тільки потім після довгого очікування його можна дегустувати.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Качка в казані - покроковий рецепт, фото 1 Качка в казані 120 6 4 з 5 - детальніше -
Мигдальне печиво за ДСТУ - покроковий рецепт, фото 1 Мигдальне печиво за ДСТУ 30 2 3 з 5 - детальніше -
Рибний суп з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Рибний суп з вершками 55 6 3 з 5 - детальніше -
Багет - покроковий рецепт, фото 1 Багет 150 1 3 з 5 - детальніше -