Укр
Рус
Біляші Випічка Російська кухня

Біляші в духовці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1009 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Біляші в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Створення цієї незвичайної випічки може здатися страшним, але рецепт біляшів з ковбаскою в духовці переконає вас у зворотному. Ви отримаєте задоволення вже замішуючи тісто, розкочуючи його і начиняючи смачною ковбасною начинкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біляші в духовці" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи12.4 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте тісто для майбутньої випічки: в середній мисці змішайте теплу воду, сухі дріжджі, просіяне борошно і сіль. Вимішуйте гумовим шпателем вміст миски, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 1
02

Злегка притрусіть борошном тверду поверхню (стіл), потім виверніть на неї масу, що утворилася і замісіть руками 1-2 хвилини, сформувавши більш однорідне і пластичне тісто. Покладіть його в змащену олією миску, накрийте кухонним рушником і відправте в тепле місце, щоб дати піднятися протягом 1 години, або поки не збільшиться вдвічі.

Крок - 2
03

Поки тісто піднімається, підготуйте начинку: додайте попередньо звільнену від оболонки і подрібнену італійську ковбасу (можна використовувати м'ясний фарш) в середню сковороду з антипригарним покриттям. Надішліть на вогонь і на середньому вогні обсмажуйте до тих пір, поки з м'яса піде рожевість, близько 5-6 хвилин.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і продовжуйте готувати, поки ковбаса не підрум'яниться і знайде легку кірку, ще близько 5 хвилин. Далі зніміть сковорідку з вогню і дайте охолонути.

Крок - 4
05

Після того, як тісто піднялося, виверніть його на злегка посипану борошном поверхню (стіл). Розділіть тісто на 4 порції, потім розкачайте кожну в тонкі однакового розміру коржі.

Крок - 5
06

Нанесіть на одну половину кожного коржика томатний соус (бажано солодкий), залишивши кордон уздовж края. Покладіть на соус кожного коржика скибочки шинки, і нарізану кільцями ковбаску пепероні.

Крок - 6
07

Далі укладіть раніше підготовлену і охолоджену суміш ковбаси і цибулі, а потім присипте все натертим на самій великій тертці сиром моцарелла.

Крок - 7
08

У невеликій піалі збийте яйце з дрібкою солі. Змастіть яєчною сумішшю один край тіста, зігніть другу половину і акуратно, але щільно стисніть краї разом. Починаючи з одного кута, закрутіть тісто в певну косичку, дійшовши до іншого кута внизу.

Крок - 8
09

Помістіть утворені біляші на застелений папером деко. Злегка змастіть щіткою верх випічки яєчною сумішшю і надріжте вершини ножем, щоб випаровувався пар. Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте 15-17 хвилин, до золотистого кольору.

Крок - 9
10

Готові біляші, приготовані в духовці, викладіть на блюдо, дайте їм охолонути протягом 5 хвилин і подавайте з соусом марінара до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з капустою 80 6 4 з 5 - детальніше -
Манти в пароварці - покроковий рецепт, фото 1 Манти в пароварці 95 5 3 з 5 - детальніше -
Домашнє згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє згущене молоко 60 1 3 з 5 - детальніше -
Морозиво з молока і цукру - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво з молока і цукру 30 1 3 з 5 - детальніше -