Укр
Рус
thermomix thermomix
Біляші Випічка Російська кухня

Біляші в духовці

120 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Біляші в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Створення цієї незвичайної випічки може здатися страшним, але рецепт біляшів з ковбаскою в духовці переконає вас у зворотному. Ви отримаєте задоволення вже замішуючи тісто, розкочуючи його і начиняючи смачною ковбасною начинкою.

Інгредієнти

  • Вода 180 мл.
  • Дріжджі сухі 1 1/2 ч.л
  • Борошно 250 г.
  • Сіль 2 ч.л
  • Масло рослинне 1 ст.л
  • Ковбаса 400 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Соус томатний 100 г.
  • Соус Маринара 30 г.
  • Шинка 8 скиб.
  • Пепероні 20 скиб.
  • Моцарелла 100 г.
  • Яйце 1 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку приготуйте тісто для майбутньої випічки: в середній мисці змішайте теплу воду, сухі дріжджі, просіяне борошно і сіль. Вимішуйте гумовим шпателем вміст миски, до утворення однорідної густої маси.

    Крок - 1
  2. 02

    Злегка притрусіть борошном тверду поверхню (стіл), потім виверніть на неї масу, що утворилася і замісіть руками 1-2 хвилини, сформувавши більш однорідне і пластичне тісто. Покладіть його в змащену олією миску, накрийте кухонним рушником і відправте в тепле місце, щоб дати піднятися протягом 1 години, або поки не збільшиться вдвічі.

    Крок - 2
  3. 03

    Поки тісто піднімається, підготуйте начинку: додайте попередньо звільнену від оболонки і подрібнену італійську ковбасу (можна використовувати м'ясний фарш) в середню сковороду з антипригарним покриттям. Надішліть на вогонь і на середньому вогні обсмажуйте до тих пір, поки з м'яса піде рожевість, близько 5-6 хвилин.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і продовжуйте готувати, поки ковбаса не підрум'яниться і знайде легку кірку, ще близько 5 хвилин. Далі зніміть сковорідку з вогню і дайте охолонути.

    Крок - 4
  5. 05

    Після того, як тісто піднялося, виверніть його на злегка посипану борошном поверхню (стіл). Розділіть тісто на 4 порції, потім розкачайте кожну в тонкі однакового розміру коржі.

    Крок - 5
  6. 06

    Нанесіть на одну половину кожного коржика томатний соус (бажано солодкий), залишивши кордон уздовж края. Покладіть на соус кожного коржика скибочки шинки, і нарізану кільцями ковбаску пепероні.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі укладіть раніше підготовлену і охолоджену суміш ковбаси і цибулі, а потім присипте все натертим на самій великій тертці сиром моцарелла.

    Крок - 7
  8. 08

    У невеликій піалі збийте яйце з дрібкою солі. Змастіть яєчною сумішшю один край тіста, зігніть другу половину і акуратно, але щільно стисніть краї разом. Починаючи з одного кута, закрутіть тісто в певну косичку, дійшовши до іншого кута внизу.

    Крок - 8
  9. 09

    Помістіть утворені біляші на застелений папером деко. Злегка змастіть щіткою верх випічки яєчною сумішшю і надріжте вершини ножем, щоб випаровувався пар. Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте 15-17 хвилин, до золотистого кольору.

    Крок - 9
  10. 10

    Готові біляші, приготовані в духовці, викладіть на блюдо, дайте їм охолонути протягом 5 хвилин і подавайте з соусом марінара до столу.

    Крок - 10

Оцінити рецепт