Укр
Рус
Мясо Другі страви Американська кухня

Біфштекс рублений

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

955 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Біфштекс рублений - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо не знаєте які ще страви можна приготувати з м'яса, пропонуємо вашій увазі рецепт рубленого біфштекса. У ньому прекрасно поєднуються яловича вирізка, гриби і багато різних спецій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біфштекс рублений" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основою рубленого біфштекса є свіжа яловича вирізка. Пропустіть її через м'ясорубку. Помістіть подрібнене м'ясо у велику чисту миску. Додайте велике куряче яйце.

Крок - 1
02

Також в подрібнену яловичину додайте необхідну кількість панірувальних сухарів панко, вустерширський соус, сіль. Киньте часниковий і цибульний порошок, копчену паприку, мелений чорний перець.

Крок - 2
03

Перемішайте вручну вміст миски, щоб всі спеції рівномірно розподілилися по м'ясу. Розділіть фарш на 6 рівних частин, сформуйте котлети.

Крок - 3
04

Розігрійте сотейник або велику сковорідку на середньому вогні. Додайте ложку вершкового масла. Після того, як воно розтане, викладіть на сковорідку котлети з фаршу. Готуйте по 5 хвилин з кожного боку, перевернувши один раз. Потім перекладіть котлети на чисту тарілку і щільно накрийте фольгою.

Крок - 4
05

У сковорідку, в якій смажилося м'ясо киньте вершкове масло. Поки масло буде танути, займіться наступним. Велику цибулину очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками. Коли масло розтане, відправте в сковорідку подрібнену цибулю. Смажте, помішуючи, протягом 3 хвилин.

Крок - 5
06

Печериці наріжте тонкими скибочками і відправте в сковорідку до злегка підсмаженої цибулі. Приправте сушеним чебрецем. Готуйте ще близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Додайте в гриби борошно. Готуйте ще кілька хвилин, помішуючи, щоб мука злегка підрум'янилася.

Крок - 7
08

Тепер додайте в сковорідку яловичий бульйон і херес. Тушкуйте 5 - 7 хвилин. Коли підлива придбає бажану консистенцію, покладіть в неї котлети. Дайте можливість їм прогрітися.

Крок - 8
09

Готовий рублений біфштекс подавайте теплим з рясною порцією грибної підливи. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Бограч по-закарпатськи - покроковий рецепт, фото 1 Бограч по-закарпатськи 65 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хліб чіабатта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта в духовці 180 1 3 з 5 - детальніше -
Бургер з котлетою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з котлетою і сиром 25 2 2 з 5 - детальніше -