Якщо не знаєте які ще страви можна приготувати з м'яса, пропонуємо вашій увазі рецепт рубленого біфштекса. У ньому прекрасно поєднуються яловича вирізка, гриби і багато різних спецій.
Основою рубленого біфштекса є свіжа яловича вирізка. Пропустіть її через м'ясорубку. Помістіть подрібнене м'ясо у велику чисту миску. Додайте велике куряче яйце.
Також в подрібнену яловичину додайте необхідну кількість панірувальних сухарів панко, вустерширський соус, сіль. Киньте часниковий і цибульний порошок, копчену паприку, мелений чорний перець.
Перемішайте вручну вміст миски, щоб всі спеції рівномірно розподілилися по м'ясу. Розділіть фарш на 6 рівних частин, сформуйте котлети.
Розігрійте сотейник або велику сковорідку на середньому вогні. Додайте ложку вершкового масла. Після того, як воно розтане, викладіть на сковорідку котлети з фаршу. Готуйте по 5 хвилин з кожного боку, перевернувши один раз. Потім перекладіть котлети на чисту тарілку і щільно накрийте фольгою.
У сковорідку, в якій смажилося м'ясо киньте вершкове масло. Поки масло буде танути, займіться наступним. Велику цибулину очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками. Коли масло розтане, відправте в сковорідку подрібнену цибулю. Смажте, помішуючи, протягом 3 хвилин.
Печериці наріжте тонкими скибочками і відправте в сковорідку до злегка підсмаженої цибулі. Приправте сушеним чебрецем. Готуйте ще близько 5 хвилин.
Додайте в гриби борошно. Готуйте ще кілька хвилин, помішуючи, щоб мука злегка підрум'янилася.
Тепер додайте в сковорідку яловичий бульйон і херес. Тушкуйте 5 - 7 хвилин. Коли підлива придбає бажану консистенцію, покладіть в неї котлети. Дайте можливість їм прогрітися.
Готовий рублений біфштекс подавайте теплим з рясною порцією грибної підливи. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти