Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Біфштекс

( 5.0000 5 5 2 оцінки)
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Східна кухня, Грузинська кухня, Німецька кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо Ви думаєте, що між біфштексом і котлетою різниці немає, то ви помиляєтеся.

Інгредієнти

Яловичина220 г.
Вершкове масло60 г.
Молоко1 ст.л
Масло рослинне2 ст.л
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Перш за все хочу сказати, що біфштекс готується тільки з яловичини, без додавання в фарш хліба, картоплі та яйца.Говядіну пропускаємо через м'ясорубку, додаємо молоко, розм'якшене масло, солимо, перчимо, ретельно вимішуємо для того, щоб фарш був в'язким.

Крок - 1
02

Обробляє на биточки по 1 на порцію.

Крок - 2
03

Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору, ставимо в духовку до остаточного приготування. Перед подачею прикрашаємо зеленню.

Крок - 3

Оцінити рецепт