Укр
Рус
thermomix thermomix
Біфштекс Другі страви Українська кухня

Біфштекс

( 5.0000 5 562 2 оцінки)
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Східна кухня, Грузинська кухня, Німецька кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо Ви думаєте, що між біфштексом і котлетою різниці немає, то ви помиляєтеся.

Інгредієнти

  • Яловичина 220 г.
  • Вершкове масло 60 г.
  • Молоко 1 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Перш за все хочу сказати, що біфштекс готується тільки з яловичини, без додавання в фарш хліба, картоплі та яйца.Говядіну пропускаємо через м'ясорубку, додаємо молоко, розм'якшене масло, солимо, перчимо, ретельно вимішуємо для того, щоб фарш був в'язким.

    Крок - 1
  2. 02

    Обробляє на биточки по 1 на порцію.

    Крок - 2
  3. 03

    Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору, ставимо в духовку до остаточного приготування. Перед подачею прикрашаємо зеленню.

    Крок - 3

Оцінити рецепт