Укр
Рус
Біфштекс Другі страви Українська кухня

Біфштекс

( 4.8788 4 5633 33 оцінки)
2595 - переглядів
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Східна кухня, Грузинська кухня, Німецька кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо Ви думаєте, що між біфштексом і котлетою різниці немає, то ви помиляєтеся.

Інгредієнти

  • Яловичина 220 г.
  • Вершкове масло 60 г.
  • Молоко 1 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Перш за все хочу сказати, що біфштекс готується тільки з яловичини, без додавання в фарш хліба, картоплі та яйца.Говядіну пропускаємо через м'ясорубку, додаємо молоко, розм'якшене масло, солимо, перчимо, ретельно вимішуємо для того, щоб фарш був в'язким.

Крок - 1
02

Обробляє на биточки по 1 на порцію.

Крок - 2
03

Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору, ставимо в духовку до остаточного приготування. Перед подачею прикрашаємо зеленню.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бифштекс из свинины - покроковий рецепт, фото 1 Бифштекс из свинины 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бифштекс на гриле - покроковий рецепт, фото 1 Бифштекс на гриле 40 4 3 з 5 - детальніше -
Бифштекс по флорентийски - покроковий рецепт, фото 1 Бифштекс по флорентийски 35 1 2 з 5 - детальніше -
Бифштекс из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Бифштекс из говядины 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бастурма из свинины - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма из свинины 50 6 3 з 5 - детальніше -
Мясной рулет с грибами в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Мясной рулет с грибами в духовке 100 6 3 з 5 - детальніше -
Самса с фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Самса с фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -