У цьому рецепті не мало важливо, як ви приготували соус. І якщо ви не сильно пережарили сам біфштекс, він буде соковитий і ніжний.
Почнемо приготування цієї ситної страви. В першу чергу засипте крихти білого хліба в глибоку миску. Потім залийте їх молоком і добре перемішайте.
У миску з хлібними крихтами закиньте асорті з свинячого і яловичого фаршу (можна використовувати і інші види м'яса, але головне, щоб одне з них було з жирністю).
Потім додайте до м'яса попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Далі вбийте в миску одне куряче яйце.
Усипьте вміст миски сіллю, приправте чорним меленим перцем (можна додати за бажанням спеції на вибір) і залийте трохи соєвого соусу.
Вимісіть ретельно руками вміст миски до утворення однорідної густої м'ясної маси. Відставте вимішене м'ясо на час настоятися і просочитися.
Розділіть м'ясну суміш приблизно на 8 частин і утворіть з кожної порції досить великі кульки. Потім притисніть на м'ясні кульки, щоб вийшли так звані стейки і зробіть невелике заглиблення посередині. Якщо ви захочете заморозити біфштекс до наступного разу, то загорніть кожен м'ясний шматок в харчову плівку і відправте в морозильну камеру до наступного використання.
Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Помістіть стейки в гарячу олію і обсмажуйте протягом 4-5 хвилин з кожного боку.
Потім зменшіть до мінімуму вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште біфштекси нудитися близько 3 хвилин. Тим часом в окремій мисці змішайте гострий кетчуп і томатний соус, які в подальшому стануть смачною поливкою.
Тепер розкрийте сковороду, залийте до м'яса пару ложок білого сухого вина, додайте раніше підготовлений соус і тушкуйте, помішуючи близько 30 секунд. Подавайте готові біфштекси з фаршу з помідорами чері, полив соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти