Укр
Рус
Мясо Другі страви Східна кухня

Біфштекс з фаршу

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

2270 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Біфштекс з фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Азербайджанська кухня, Німецька кухня, Татарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У цьому рецепті не мало важливо, як ви приготували соус. І якщо ви не сильно пережарили сам біфштекс, він буде соковитий і ніжний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біфштекс з фаршу" (на 100 грам)

  • Білки14.2 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії212 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почнемо приготування цієї ситної страви. В першу чергу засипте крихти білого хліба в глибоку миску. Потім залийте їх молоком і добре перемішайте.

Крок - 1
02

У миску з хлібними крихтами закиньте асорті з свинячого і яловичого фаршу (можна використовувати і інші види м'яса, але головне, щоб одне з них було з жирністю).

Крок - 2
03

Потім додайте до м'яса попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Далі вбийте в миску одне куряче яйце.

Крок - 3
04

Усипьте вміст миски сіллю, приправте чорним меленим перцем (можна додати за бажанням спеції на вибір) і залийте трохи соєвого соусу.

Крок - 4
05

Вимісіть ретельно руками вміст миски до утворення однорідної густої м'ясної маси. Відставте вимішене м'ясо на час настоятися і просочитися.

Крок - 5
06

Розділіть м'ясну суміш приблизно на 8 частин і утворіть з кожної порції досить великі кульки. Потім притисніть на м'ясні кульки, щоб вийшли так звані стейки і зробіть невелике заглиблення посередині. Якщо ви захочете заморозити біфштекс до наступного разу, то загорніть кожен м'ясний шматок в харчову плівку і відправте в морозильну камеру до наступного використання.

Крок - 6
07

Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Помістіть стейки в гарячу олію і обсмажуйте протягом 4-5 хвилин з кожного боку.

Крок - 7
08

Потім зменшіть до мінімуму вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште біфштекси нудитися близько 3 хвилин. Тим часом в окремій мисці змішайте гострий кетчуп і томатний соус, які в подальшому стануть смачною поливкою.

Крок - 8
09

Тепер розкрийте сковороду, залийте до м'яса пару ложок білого сухого вина, додайте раніше підготовлений соус і тушкуйте, помішуючи близько 30 секунд. Подавайте готові біфштекси з фаршу з помідорами чері, полив соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1 Абрикосове варення половинками 60 8 3 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш з лося - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з лося 120 5 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з кабачків і курки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з кабачків і курки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир з козячого молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з козячого молока 35 1 2 з 5 - детальніше -