Укр
Рус
thermomix thermomix
Безе Десерти Французька кухня

Безе

120 хвилинпорцій - 3складність - 4 з 5
Безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряні, красиві, завжди вдалі тістечка.

Інгредієнти

  • Ванілін 1 щіп.
  • Цукор 1 скл.
  • Білок яєчний 4 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    В сухій ємності збити яєчні білки до тягучої в'язкої консистенції з поступовим додаванням цукру і ваніліну.

    Крок - 1
  2. 02

    На деко з пергаментом (змастити олією, посипати борошном) з кондитерського пакету висадити порційні безешки і відправити в духовку для просушування при t = 120 ° на 60-90 хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Після охолодження викласти безе на красиву  плоску  тарілку.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт