Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Безе Десерти Французька кухня

Безе

( 4.8718 4 539 39 оцінок)
2665 - переглядів
120 хвилинпорцій - 3складність - 4 з 5
Безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряні, красиві, завжди вдалі тістечка.

Інгредієнти

  • Ванілін 1 щіп.
  • Цукор 1 скл.
  • Білок яєчний 4 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

В сухій ємності збити яєчні білки до тягучої в'язкої консистенції з поступовим додаванням цукру і ваніліну.

Крок - 1
02

На деко з пергаментом (змастити олією, посипати борошном) з кондитерського пакету висадити порційні безешки і відправити в духовку для просушування при t = 120 ° на 60-90 хвилин.

Крок - 2
03

Після охолодження викласти безе на красиву  плоску  тарілку.  

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Безе-меренги - покроковий рецепт, фото 1 Безе-меренги 75 3 3 з 5 - детальніше -
Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадне безе - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадне безе 75 4 3 з 5 - детальніше -
Безе по ДСТу - покроковий рецепт, фото 1 Безе по ДСТу 65 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ескалоп з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з телятини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Маффіни з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Маффіни з корицею 50 4 3 з 5 - детальніше -
Песто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Песто класичний 35 1 2 з 5 - детальніше -