Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Безе

120 хвилинпорцій - 3складність - 4 з 5
Безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряні, красиві, завжди вдалі тістечка.

Інгредієнти

Ванілін1 щіп.
Цукор1 скл.
Білок яєчний4 шт.
01

В сухій ємності збити яєчні білки до тягучої в'язкої консистенції з поступовим додаванням цукру і ваніліну.

Крок - 1
02

На деко з пергаментом (змастити олією, посипати борошном) з кондитерського пакету висадити порційні безешки і відправити в духовку для просушування при t = 120 ° на 60-90 хвилин.

Крок - 2
03

Після охолодження викласти безе на красиву  плоску  тарілку.  

Крок - 3

Оцінити рецепт