Укр
Рус
Безе Десерти Французька кухня

Безе з кремом

( 4.7143 4 57 7 оцінок)
816 - переглядів
60 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Безе з кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повітряний десерт з вершковим кремом і свіжою полуницею - шикарне частування на будь-який святковий день.

Інгредієнти

  • Порошок тартар 1/2 ч.л
  • Екстракт ванілі 1/2 ч.л
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Цукор 330 г.
  • Білок яєчний 150 г.
  • Барвник за смаком
  • Вершки 20 % 200 мл.
  • Полуниця за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу кухонного комбайна помістіть яєчні білки. Додайте до них цукор, порошок тартар (якщо у вас вдома немає такого порошку і в магазині ви не зуміли його знайти, замініть його лимонною кислотою або лимонним соком), сіль і ванільний екстракт.

Крок - 1
02

Використовуючи вінчик, перемішайте інгредієнти до однорідності. Налийте в невелику каструлю воду і поставте на плиту, як тільки вода закипить, зменшіть температуру до мінімуму, щоб вода трішечки кипіла.

Крок - 2
03

Поставте чашу з білковою сумішшю на каструлю з киплячою водою, тільки обов'язково перевірте, щоб дно чаші торкалося з водою. Інакше білки можуть зваритися. Збивайте білки вінчиком інтенсивними рухами кожні 30 секунд. Повторюйте такі кроки протягом 3 хвилин.

Крок - 3
04

Потім зніміть чашу з парової лазні і поставте на підставку комбайна. Встановіть насадку вінчик і продовжуйте збивати білкову масу протягом 4 хвилин, поступово збільшуючи швидкість збивання.

Крок - 4
05

Під час збивання додайте до білків кілька крапель харчового барвника червоного кольору, щоб надати ніжного рожевого кольору безе.

Крок - 5
06

Коли білки будуть збиті, підготуйте два кондитерських мішка, один з круглою насадкою, другий із зірочкою. Наповніть мішок з круглою насадкою збитими білками і відкладіть.

Крок - 6
07

Другий же мішок, з насадкою зірочка, акуратно, використовуючи тонкий пензлик, пофарбуйте всередині харчовим червоним барвником. Тепер нанесіть на кути дека невелику кількість білків, буквально по одній краплі.

Крок - 7
08

Зверху на деко покладіть пергаментний папір і трохи притисніть її до крапель білка, таким чином, папір приклеїться, кути не будуть підніматися, а папір рухатися в різні боки.

Крок - 8
09

На пергамент висадіть меренги в однаковій кількості, спочатку з кондитерського мішка з круглою насадкою. Видавлюючи білки по колу, у вигляді равлика.

Крок - 9
10

Потім візьміть кондитерський мішок пофарбований барвником. Висадіть на пергамент красиві троянди, починаючи видавлювати білки з середини, сформуйте спіраль. Випікайте безе при температурі від 90 до 100 градусів. Після закінчення часу вимкніть духовку і дайте повністю охолонути безе, не відкриваючи дверцята.

Крок - 10
11

Поки безе сушиться в духовці, приготуйте крем. З'єднайте в мисці вершки, цукор і полуничну есенцію. Збийте міксером, до стану крему. Перекладіть крем в кондитерський мішок з фігурною насадкою.

Крок - 11
12

Остигнуле безе у вигляді равлика, покладіть на рівну поверхню. Видавіть на нього крем, також по колу. На крем викладіть, нарізану тонкими слайсами свіжу полуницю.

Крок - 12
13

На полуницю покладіть ще одне безе, викладіть на нього вершковий крем, додайте полуницю і завершіть тістечко красивою трояндою. Повторіть процедуру з іншими безе. Готові безе з кремом поставте на блюдо і подавайте солодке частування. Приємного.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Безе торт - покроковий рецепт, фото 1 Безе торт 60 5 3 з 5 - детальніше -
Безе-меренги - покроковий рецепт, фото 1 Безе-меренги 75 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадное безе - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадное безе 75 4 3 з 5 - детальніше -
Безе - покроковий рецепт, фото 1 Безе 120 3 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мусс с манкой - покроковий рецепт, фото 1 Мусс с манкой 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат из огурцов - покроковий рецепт, фото 1 Салат из огурцов 30 3 2 з 5 - детальніше -