Укр
Рус
Безе Десерти Французька кухня

Безе в духовці солодкі

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

743 - переглядів
115 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Безе в духовці солодкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо вам приготувати простий і смачний десерт в домашніх умовах. Щоб безе вийшло ідеально пишним і повітряним, дотримуйтесь наших рекомендацій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Безе в духовці солодкі" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи96.4 гр.
  • Калорії364 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед початком приготування, ретельно вимийте ємність, в якій будете збивати жовтки. Використовуйте засіб для миття посуду. Віддавайте перевагу скляним або металевим ємностям, пластик складніше знежирити. Вимитий посуд обробіть оцтом або лимонним соком. Такий процес гарантовано видалить весь жир з поверхні. Відокремте білки від жовтків. Можна використовувати білки, що залишилися після приготування інших страв. Слідкуйте, щоб жодна крапля жовтка не потрапила в необхідний нам білок. Що міститься в жовтій частині яйця жир, не дасть масу збити до необхідної консистенції.

Крок - 1
02

У чашу міксера або кухонної машини влийте білки. Почніть збивати на середній швидкості до появи білої піни. Не перестаючи міксувати, додайте сіль і оцет. Продовжуйте збивати суміш до утворення м'яких піків.

Крок - 2
03

Зменшіть швидкість збивання. Поступово, невеликими порціями, введіть цукрову пудру. Збільште обороти і продовжуйте збивати протягом 5 хвилин, до формування пишної, повітряної і густої маси.

Крок - 3
04

Підготуйте кондитерський мішок з насадкою у вигляді зірочки. Щоб додати яскравості тістечкам і зробити їх подачу більш ефектною, використовуйте харчовий барвник. Опустіть в фарбу дерев'яну шпажку і намалюйте на внутрішній поверхні мішка смуги. За бажанням, можна використовувати кілька кольорів. Заповніть мішок збитим білком.

Крок - 4
05

Сформуйте тістечка на застеленому пергаментним папером деку. Залишайте між ними відстань 1,5-2 см. Пальцем акуратно зніміть гостру верхівку, інакше вона пригорить. Поставте деко в розігріту до 110 ° С духовку. Випікайте протягом 60-90 хвилин. Не виймаючи з духовки, дайте тістечкам повністю охолонути. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо 60 2 2 з 5 - детальніше -
Тарталетки з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з тунцем 40 4 2 з 5 - детальніше -
Манговий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Манговий смузі 35 2 3 з 5 - детальніше -