Укр
Рус
Тісто Випічка Українська кухня

Бездріжджеве тісто

( 4.8250 4 540 40 оцінок)
2783 - переглядів
15 хвилинпорцій - 1складність - 1 з 5
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Поділюся з вами рецептом, як приготувати швидке бездріжджеве тісто для пиріжків на кефірі. Це тісто ідеально підходить для приготування смажених на сковороді пиріжків.

Інгредієнти

  • Борошно 4 скл.
  • Сода 1 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Яйце 1 шт.
  • Кефір 450 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Кефір з високою жирністю з'єднати з содою і розмішати.

Крок - 1
02

Через кілька хвилин (не відразу!) У кефір додати яйце, сіль, поступово додавати борошно і замісити щонайм'якше тісто для дуже смачних пиріжків.

Крок - 2
03

Замість кефіру можна використовувати домашнє кисле молочко, пиріжки виходять більш пишними і після випічки ще довго зберігаються м'якими.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шашлык на вине - покроковий рецепт, фото 1 Шашлык на вине 60 6 3 з 5 - детальніше -
Чизкейк с клубникой - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк с клубникой 50 4 3 з 5 - детальніше -