Укр
Рус
thermomix thermomix
Тісто Випічка Українська кухня

Бездріжджеве тісто

15 хвилинпорцій - 1складність - 1 з 5
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Поділюся з вами рецептом, як приготувати швидке бездріжджеве тісто для пиріжків на кефірі. Це тісто ідеально підходить для приготування смажених на сковороді пиріжків.

Інгредієнти

  • Борошно 4 скл.
  • Сода 1 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Яйце 1 шт.
  • Кефір 450 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Кефір з високою жирністю з'єднати з содою і розмішати.

    Крок - 1
  2. 02

    Через кілька хвилин (не відразу!) У кефір додати яйце, сіль, поступово додавати борошно і замісити щонайм'якше тісто для дуже смачних пиріжків.

    Крок - 2
  3. 03

    Замість кефіру можна використовувати домашнє кисле молочко, пиріжки виходять більш пишними і після випічки ще довго зберігаються м'якими.

    Крок - 3

Оцінити рецепт