Укр
Рус
Тісто Випічка Українська кухня

Бездріжджеве тісто

( 4.8250 4 540 40 оцінок)

2916 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 1 з 5
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Поділюся з вами рецептом, як приготувати швидке бездріжджеве тісто для пиріжків на кефірі. Це тісто ідеально підходить для приготування смажених на сковороді пиріжків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бездріжджеве тісто" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири1.3 гр.
  • Вуглеводи46.5 гр.
  • Калорії228 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Кефір з високою жирністю з'єднати з содою і розмішати.

Крок - 1
02

Через кілька хвилин (не відразу!) У кефір додати яйце, сіль, поступово додавати борошно і замісити щонайм'якше тісто для дуже смачних пиріжків.

Крок - 2
03

Замість кефіру можна використовувати домашнє кисле молочко, пиріжки виходять більш пишними і після випічки ще довго зберігаються м'якими.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рататуй в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в мультиварці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Панакота без сахара - покроковий рецепт, фото 1 Панакота без сахара 45 2 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво "Трикутники" - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво "Трикутники" 65 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -