Укр
Рус
Глінтвейн Напої Німецька кухня

Безалкогольний глінтвейн

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

827 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Безалкогольний глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Безалкогольний глінтвейн є ідеальним зимовим коктейлем. Він не містить алкоголю, але при цьому відмінно зігріває. Він виходить ароматним, смачним і святковим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Безалкогольний глінтвейн" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії34 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Коли на вулиці стоїть прохолодна погода хочеться чогось теплого і зігріваючого. В цьому випадку безалкогольний глінтвейн підходить просто ідеально. Для приготування глінтвейну зазвичай використовують біле або червоне вино. Але для безалкогольного глінтвейну вам знадобиться сік. Візьміть в рівних кількостях гранатовий і журавлинний соки. Вони багаті на вітамін С і антиоксидантами. Буде краще і корисніше, якщо соки будуть натуральними, без додавання зайвого цукру.

Крок - 1
02

Готувати глінтвейн можна в каструлі на плиті. Також можна скористатися таким пристосуванням як мультиварка. Дістаньте велику чисту каструлю. Налийте в неї необхідну кількість гранатового і журавлинного соку. Також додайте воду, щоб майбутній напій не вийшов дуже насиченим.

Крок - 2
03

Для приготування глінтвейну обов'язково використовуються зігріваючі спеції. Тому киньте в каструлю з соком гвоздику, паличку кориці і зірочки анісу. За бажанням можна кинути ягоди ожини.

Крок - 3
04

Також в глінтвейн обов'язково додають цитрусові. В даному випадку використовуйте апельсин. Добре вимийте його під проточною водою і витріть рушником насухо. Гострим ножем на кухонній дошці наріжте апельсин тонкими кружечками. Після кружечки апельсина відправте в каструлю з соком і спеціями.

Крок - 4
05

Каструлю з інгредієнтами для глінтвейну поставте на середній вогонь. Накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте протягом 20 - 30 хвилин. Якщо у вас є більше часу, можете залишити його варитися до години.

Крок - 5
06

По закінченню цього періоду зніміть каструлю з готовим глінтвейном з вогню. Процідіть або дістаньте часточки апельсина і спеції з напою.

Крок - 6
07

Розлийте безалкогольний глінтвейн по склянкам. За бажанням прикрасьте часточками апельсина, паличками кориці або іншими спеціями. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Окрошка на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сироватці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Фруктова ніжність" 75 5 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний млинцевий торт - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний млинцевий торт 55 4 3 з 5 - детальніше -
Соус з вишні - покроковий рецепт, фото 1 Соус з вишні 20 1 2 з 5 - детальніше -