Укр
Рус
Бешамель Соуси Італійська кухня

Бешамель з грибами

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

802 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Бешамель з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Досить одного разу для того, щоб спробувавши соус «Бешамель», закохатися в нього настільки, що не встояти перед спокусою навчитися робити самостійно. Тим більше, що цей вишуканий соус відмінно доповнить будь-яку страву і стане його головною родзинкою. У процесі приготування цього соусу можна легко експериментувати і фантазувати з новими добавками. Якщо ви ще не великий фахівець у готуванні соусів, може бути вам допоможе наш рецепт - Бешамель з грибами, який може бути не тільки доповненням до основних, а й окремою, досить самостійниою і поживною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бешамель з грибами" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії59 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Головне в приготуванні соусу бешамель з грибами - це правильна черговість в процесі приготування. Важливим є те, які будуть використовуватися гриби. Вважається, що найбільш підходящим варіантом будуть, звичайно ж, білі гриби, але повірте, нітрохи не поступаються в цьому і печериці. Якщо гриби невеликого розміру, їх потрібно просто почистити і добре вимити, а великі варто ще і розрізати на скибочки.

Крок - 1
02

Цибулину слід очистити від лушпиння, вимити і нашаткувати дрібними кубиками. Також подрібнити очищений зубчик часнику.

Крок - 2
03

Ще необхідно очистити і вимити корінь селери, нарізати невеликими шматочками.

Крок - 3
04

Тепер потрібно залишити на плиту глибоку сковороду або сотейник і розігріти на середньому вогні оливкове і вершкове масло. У розтоплене масло викласти нашатковану цибулю і селеру, пасерувати протягом 5 хвилин.

Крок - 4
05

Після цього додати до цих овочів нарізані гриби і подрібнений часник. Готувати, періодично помішуючи, хвилин 15 -20 до м'якості грибів.

Крок - 5
06

Далі посипати вміст сотейника борошном і добре перемішуючи, обсмажувати протягом хвилини. Тепер залити всі інгредієнти червоним вином, добре перемішати лопаткою і варити, помішуючи, поки обсяг вина не зменшиться наполовину.

Крок - 6
07

Потім додати в сотейник курячий бульйон, до речі, можна і овочевий, теж зовсім не погано, посипати подрібненим листям чебрецю і, перемішавши, варити від 15 хвилин до півгодини.

Крок - 7
08

Нарешті, необхідно влити вершки, не дуже густі, кип'ятити буквально 5 хвилин.

Крок - 8
09

Після цього перелити приготовану страву в блендер і трохи змішати, після чого можна сміливо подавати до столу, попередньо посипавши зеленню чебрецю. Ніжний і м'який бешамель з грибами перевершить всі ваші очікування. І якщо ви любите готувати, то обов'язково включите в свою колекцію чудових страв і цей рецепт.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Біфштекс з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з яйцем 35 2 2 з 5 - детальніше -
Грецький салат без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без огірків 40 4 3 з 5 - детальніше -
Баурсаки класичні - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки класичні 55 3 3 з 5 - детальніше -