Укр
Рус
Біляші Випічка Татарська кухня

Біляші з м’ясом

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1826 - переглядів
110 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Біляші з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо представити вашій увазі досить звичайний рецепт біляшів з м'ясом. Цей рецепт не може претендувати на титул знаменитої татарської страви, але він точно відрізняється простотою і доступністю продуктів. А найголовніше - біляші з м'ясною начинкою виходять соковиті, а тісто хрустке і смачне.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біляші з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири22.2 гр.
  • Вуглеводи23.3 гр.
  • Калорії328 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику ємність, в якій буде зручно вам змішувати інгредієнти, залийте трохи підігріте молоко. Потім засипте в миску трохи цукру, сухі дріжджі і за допомогою вінчика ретельно все перемішайте.

Крок - 1
02

Тепер залийте в миску рослинне масло, трохи присоліть, засипте просіяне борошно і спочатку дерев'яною ложкою, а потім руками ретельно вимісіть все до густого і пластичного тіста. Покладіть утворене тісто в миску, накрийте кухонним рушником і відставте на годину в бік, щоб воно трохи піднялося.

Крок - 2
03

Після закінчення зазначеного часу викладіть тісто на стіл і ще трохи вимісіть. Потім розділіть вимешенное тісто на частини (це і буде кількість майбутніх біляшів), скачайте кожну частину в кулю, а потім за допомогою качалки розкачайте кожну борошняну кульку в тонкий корж невеликого розміру.

Крок - 3
04

Тепер займіться приготуванням начинки. Для цього помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре нагрійте. Закиньте в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння, а потім нарізану невеликими квадратами ріпчасту цибулю (можна використовувати червону) і обсмажуйте до золотистого овоча.

Крок - 4
05

Потім в невелику миску помістіть м'ясний фарш (краще використовувати асорті, наприклад яловичина зі свининою), який можна придбати в магазині або приготувати самому. Далі додайте до м'яса раніше обсмажену цибулю і попередньо нарізану свіжу ріпчасту цибулю.

Крок - 5
06

Тепер добре посоліть м'ясну суміш, приперчіть чорним меленим перцем і виделкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім додайте в м'ясну начинку трохи мінеральної води і ще раз все перемішайте.

Крок - 6
07

Далі в кожен розкатаний раніше корж з тіста вкладіть начинку з фаршу і акуратно закріпіть краї, сховавши м'ясо всередині і утворивши так званий пиріжок.

Крок - 7
08

Тепер помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї досить рослинного масла і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію підготовлені начинені пиріжки і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки.

Крок - 8
09

Потім покладіть обсмажені біляші на попередньо застелений пергаментним папером піднос і відправте в розігріту до 175 градусів духовку, приблизно на 15-20 хвилин.

Крок - 9
10

Викладіть готові біляші з м'ясом на велике блюдо і подавайте до обіднього столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з мідіями 40 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з філадельфії 40 4 3 з 5 - детальніше -