Укр
Рус
Яловичина Другі страви Російська кухня

Бефстроганов з яловичини

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

895 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бефстроганов з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Бефстроганов з яловичини - одна з найпопулярніших в світі м'ясних страв. Пропонуємо класичний рецепт її приготування. Рецепт не тільки традиційний, але також легкий і швидкий в приготуванні. З його допомогою ви зробите справжній бефстроганов з яловичини, витративши на це всього 30 хвилин!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири20.9 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії251 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для бефстроганова. Яловичину вийміть з холодильника заздалегідь, щоб вона встигла прогрітися до кімнатної температури. Ретельно вимийте м'ясо і просушіть. Цибулю очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Підготовлену цибулю наріжте тонкими півкільцями. Яловичину наріжте невеликими смужками. Обов'язково ріжте м'ясо проти волокон, інакше воно вийде дуже сухим і незручним для пережовування.

Крок - 2
03

Нарізану яловичину перекладіть в миску. Додайте борошно і добре перемішайте, щоб вона рівномірно розподілилася між шматочками.

Крок - 3
04

Поставте сковороду на середній вогонь і влийте рослинне масло для смаження. Коли воно прогріється, викладіть на сковороду запаніроване в борошні м'ясо і, помішуючи, смажте приблизно 2 хвилини. Шматочки повинні змінити колір. Після цього відразу перекладіть яловичину на тарілку.

Крок - 4
05

Зі сковороди, де вона смажилася, злийте зайве масло (його не повинно бути багато) і відправте туди нарізану цибулю. Помішуючи, смажте до золотистого.

Крок - 5
06

Коли цибуля зарум'яниться, поверніть на сковороду м'ясо, посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.

Крок - 6
07

Надішліть в блюдо томатну пасту (можна замінити кетчупом або будь-яким іншим томатним соусом), знову перемішайте і смажте ще хвилину, а потім вимкніть вогонь.

Крок - 7
08

Бефстроганов з яловичини майже готовий. Залишилося, поки він ще гарячий, покласти сметану, перемішати і спробувати страву на смак, щоб при необхідності додати ще трохи спецій.

Крок - 8
09

Відразу після цього подавайте бефстроганов до столу. Яловичина під сметанним соусом виходить дуже м'якою, соковитою і ніжною. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Харчо по домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Харчо по домашньому 180 4 3 з 5 - детальніше -
Борщ з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з баранини 90 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня в казані - покроковий рецепт, фото 1 Печеня в казані 60 6 3 з 5 - детальніше -
Тістечко бісквітне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко бісквітне 60 4 3 з 5 - детальніше -