Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Російська кухня

Бефстроганов з яловичини з вершками

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

784 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бефстроганов з яловичини з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Тушкувати

опис

Бефстроганов з яловичини з вершками і картопляне пюре - ідеальне поєднання для сімейної вечері або обіду. Доповніть меню соліннями або свіжими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з яловичини з вершками" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи11.3 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування бефстроганов, ідеально підходить яловича вирізка. Це може бути верхня або внутрішня частина задньої ноги. Щоб отримати ніжну й ароматну страву, необхідно вибирати тільки свіжу яловичину. Промийте м'ясо під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Розділіть вирізку, розрізаючи поперек волокон, на кілька шматочків. Кожен з них наріжте на тонкі скибочки близько 5 мм.

Крок - 1
02

Перекладіть м'ясо в глибоку миску. Додайте борошно і ретельно перемішайте. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 2
03

Очистіть картопляні бульби. Наріжте їх на шматочки близько 5-6 см. Викладіть картоплю в каструлю, залийте холодною водою і накрийте кришкою. Поставте ємність на плиту на середній вогонь. Доведіть до кипіння і посоліть. Варіть до готовності. Злийте з картоплі воду і розімніть товкачем.

Крок - 3
04

У невелику термостійку ємність покладіть частину вершкового масла. Влийте молоко і поставте в мікрохвильовку на 1-2 хвилини. Коли масло розтане, вилийте суміш у картопляне пюре і переміксуйте.

Крок - 4
05

Поставте на середній вогонь сковороду і додайте невелику кількість вершкового масла. У розігріту жаровню всипте подрібнену цибулю. Обсмажте, постійно помішуючи, протягом 1-1,5 хвилин. На лушпиння «подушку» викладіть шматочки м'яса.

Крок - 5
06

Обсмажте 1 хвилину, додайте сметану і перемішайте. Всипте сіль, червоний мелений перець чилі, і паприку. Накрийте кришкою і поставте сковороду в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 10 хвилин. Бефстроганов з яловичини готовий. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -
Спагеті з сосисками - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті з сосисками 40 5 2 з 5 - детальніше -
Торт «Ананаси на снігу» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Ананаси на снігу» 60 6 3 з 5 - детальніше -