Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов з яловичини в мультиварці

( 4.7857 4 514 14 оцінок)

2223 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Бефстроганов з яловичини в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Грузинська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Це легка варіація улюбленої страви - бефстроганов. Раніше я готував його традиційним способом, зі сметаною, але можна використовувати і вершковий сир. Подавати обов'язково гарячим, з яєчною локшиною або рисом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з яловичини в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться головним інгредієнтом цієї страви - м'ясом. Отже, виберіть хороший яловичий шматок м'яска, помийте його під проточною водою або на час замочіть в холодній воді, потім промокніть паперовим рушником. На обробній дошці наріжте яловичину (не страшно, якщо навіть з прожилками) досить великими шматками.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю (можна використовувати червону цибулю, вона дасть більш насичений аромат, це на ваш смак).

Крок - 2
03

Як ви вже здогадалися, бефстроганов будемо готувати в мультиварці, тому далі змастіть дно чаші мультиварки рослинним маслом і помістіть в неї нарізані шматки яловичого м'яса і нашатковану цибулю.

Крок - 3
04

Відразу ж за м'ясом киньте в мультиварку ваш улюблений грибний соус з додаванням часнику (якщо є свіжі гриби, можна використовувати їх, але в цьому рецепті більш насичений смак дасть саме соус).

Крок - 4
05

Тепер залийте в чашу до м'яса трохи соєвого соусу і теплу кип'ячену воду, рясно посоліть вміст мультиварки і приправте чорним меленим перцем. Можна так само додати за бажанням кілька лаврових листочків і запашний перець.

Крок - 5
06

За допомогою спеціальної ложки для мультиварки ретельно перемішайте всі інгредієнти в чаші і накрийте мультиварку кришкою. Далі встановіть на спеціальному сенсорному екрані (або поверніть ручку, дивлячись яка мультиварка) необхідний режим «Тушкування» і виставите час 50 хвилин. Якщо за цей час м'ясо не зможе належним чином протушкуватися, можна перевірити яловичину на готовність і додати ще час для приготування.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу відкрийте кришку мультиварки і закиньте в чашу шматок вершкового сиру, добре перемішайте все до повного розплавлення сирної маси і ще більшого загустіння. Готовий бефстроганов подавайте гарячим, полив раніше відварені макарони.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена картопля з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Запечена картопля з сиром 60 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Юшка з річкової риби - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з річкової риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Пюре з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з сочевиці 50 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з мідіями 40 4 3 з 5 - детальніше -
Класичні нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Класичні нагетси 50 2 3 з 5 - детальніше -