Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов з яловичини в мультиварці

( 4.7857 4 514 14 оцінок)
2031 - переглядів
85 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Бефстроганов з яловичини в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Грузинська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Це легка варіація улюбленої страви - бефстроганов. Раніше я готував його традиційним способом, зі сметаною, але можна використовувати і вершковий сир. Подавати обов'язково гарячим, з яєчною локшиною або рисом.

Інгредієнти

  • Грибний соус 250 г.
  • Яловичина 500 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соєвий соус 1 ст.л
  • Вода 1/2 скл.
  • Сир вершковий 50 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться головним інгредієнтом цієї страви - м'ясом. Отже, виберіть хороший яловичий шматок м'яска, помийте його під проточною водою або на час замочіть в холодній воді, потім промокніть паперовим рушником. На обробній дошці наріжте яловичину (не страшно, якщо навіть з прожилками) досить великими шматками.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю (можна використовувати червону цибулю, вона дасть більш насичений аромат, це на ваш смак).

Крок - 2
03

Як ви вже здогадалися, бефстроганов будемо готувати в мультиварці, тому далі змастіть дно чаші мультиварки рослинним маслом і помістіть в неї нарізані шматки яловичого м'яса і нашатковану цибулю.

Крок - 3
04

Відразу ж за м'ясом киньте в мультиварку ваш улюблений грибний соус з додаванням часнику (якщо є свіжі гриби, можна використовувати їх, але в цьому рецепті більш насичений смак дасть саме соус).

Крок - 4
05

Тепер залийте в чашу до м'яса трохи соєвого соусу і теплу кип'ячену воду, рясно посоліть вміст мультиварки і приправте чорним меленим перцем. Можна так само додати за бажанням кілька лаврових листочків і запашний перець.

Крок - 5
06

За допомогою спеціальної ложки для мультиварки ретельно перемішайте всі інгредієнти в чаші і накрийте мультиварку кришкою. Далі встановіть на спеціальному сенсорному екрані (або поверніть ручку, дивлячись яка мультиварка) необхідний режим «Тушкування» і виставите час 50 хвилин. Якщо за цей час м'ясо не зможе належним чином протушкуватися, можна перевірити яловичину на готовність і додати ще час для приготування.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу відкрийте кришку мультиварки і закиньте в чашу шматок вершкового сиру, добре перемішайте все до повного розплавлення сирної маси і ще більшого загустіння. Готовий бефстроганов подавайте гарячим, полив раніше відварені макарони.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов из телятины - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов из телятины 95 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов классический - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов классический 85 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов со сметаной - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов со сметаной 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк из форели в фольге - покроковий рецепт, фото 1 Стейк из форели в фольге 45 2 3 з 5 - детальніше -
Куриный суп по-домашнему - покроковий рецепт, фото 1 Куриный суп по-домашнему 65 6 3 з 5 - детальніше -
Салат с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат с креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -