Укр
Рус
Печінка Другі страви Російська кухня

Бефстроганов з печінки

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

755 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Бефстроганов з печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Бефстроганов з печінки - незвичайна, але на диво апетитна страва, яка легко і швидко робиться. Для її приготування в цьому рецепті використовується куряча печінка, але також підійде індича, яловича і навіть свиняча. Не мине й години, як у вас на столі буде смачний обід або вечеря у вигляді смаженої печінки з підливою і картопляним пюре.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з печінки" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти. Печінку очистіть від плівок і проток, вимийте і викладіть в миску (якщо використовуєте яловичу або свинячу печінку, наріжте її шматочками, як для бефстроганова). Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками. Петрушку вимийте і обтрусіть від вологи.

Крок - 1
02

У миску з печінкою всипте будь-яку суміш спецій для курки або м'яса на ваш вибір, а також солодку паприку. Перемішайте інгредієнти і поки відставте.

Крок - 2
03

Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, Відправте туди подрібнену ріпчасту цибулю і часник, перемішайте і смажте до появи приємного аромату (близько 1 хвилини).

Крок - 3
04

Додайте на сковороду замариновану в спеціях печінку і, помішуючи, смажте до легкого зарум'янювання.

Крок - 4
05

Приправте страву сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Влийте вершки. Перемішайте і томіть все разом на повільному вогні близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом приготуйте картопляне пюре для гарніру. Можна зробити його з натуральної картоплі, але ми використовуємо пюре швидкого приготування. Закип'ятіть в каструлі воду, додайте курячий бульйон з кубика і доведіть до кипіння. Всипте масу для приготування пюре і перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Сервіруйте страву. Викладіть на тарілку картопляне пюре. Поряд покладіть бефстроганов з печінки і полийте вершковим соусом, в якому він готувався. Прикрасьте страву листочками свіжої петрушки - і подавайте на стіл. Це дуже просто, швидко і смачно. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гостренькі огірочки - покроковий рецепт, фото 1 Гостренькі огірочки 55 1 2 з 5 - детальніше -
Фаршировані овочі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані овочі 45 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Макарони болоньєзе 40 3 3 з 5 - детальніше -