Цей дивовижний рецепт Бефстроганова з курячого філе. Спробуй, і ти побачиш, що ми маємо на увазі.
У глибоку ємність викладіть високої жирності вершки, додайте трохи лимонного соку і за допомогою вінця ретельно збийте до утворення густого крему. Надішліть збиті вершки в холодильник на 15 хвилин.
Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, покладіть в неї вершкове масло і добре розігрійте. Потім покладіть в розтоплене масло заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю.
Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи близько 5 хвилин до її розм'якшення, а потім додайте очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи.
Тепер додайте в сковорідку до цибулі заздалегідь дрібно нарізані консервовані печериці та обсмажуйте ще хвилини 3, а потім зніміть з вогню і викладіть вміст на тарілку.
А в цю ж сковорідку киньте вершкове масло, долийте трохи оливкового і на середньому вогні розігрійте. Додайте в киплячу олію нарізані невеликого розміру шматки курячого філе, присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажують близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
Далі добросьте в сковорідку до м'яса раніше обсмажені печериці з цибулею і, ретельно все перемішавши, продовжуйте смажити ще кілька хвилин. Але постійно стежте за підготовлюваною підливою, щоб вона не пригоріла, або не пристала до дна сковорідки.
Потім закиньте в сковорідку томатну пасту (можна використовувати так само гострий томатний соус), додайте раніше приготований і охолоджений вершковий крем і томіть близько 10 хвилин, періодично помішуючи.
Після закінчення цього часу залийте майже готову страву невеликою кількістю високої жирності молока, перемішайте, посипте подрібненою зеленню петрушки і зніміть сковорідку з вогню.
Подавайте готовий бефстроганов з курячого філе, уклавши його на заздалегідь відварені макарони.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти