Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов з курячого філе

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

2275 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Грузинська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Цей дивовижний рецепт Бефстроганова з курячого філе. Спробуй, і ти побачиш, що ми маємо на увазі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з курячого філе" (на 100 грам)

  • Білки11 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії129 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність викладіть високої жирності вершки, додайте трохи лимонного соку і за допомогою вінця ретельно збийте до утворення густого крему. Надішліть збиті вершки в холодильник на 15 хвилин.

Крок - 1
02

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, покладіть в неї вершкове масло і добре розігрійте. Потім покладіть в розтоплене масло заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю.

Крок - 2
03

Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи близько 5 хвилин до її розм'якшення, а потім додайте очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковорідку до цибулі заздалегідь дрібно нарізані консервовані печериці та обсмажуйте ще хвилини 3, а потім зніміть з вогню і викладіть вміст на тарілку.

Крок - 4
05

А в цю ж сковорідку киньте вершкове масло, долийте трохи оливкового і на середньому вогні розігрійте. Додайте в киплячу олію нарізані невеликого розміру шматки курячого філе, присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажують близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 5
06

Далі добросьте в сковорідку до м'яса раніше обсмажені печериці з цибулею і, ретельно все перемішавши, продовжуйте смажити ще кілька хвилин. Але постійно стежте за підготовлюваною підливою, щоб вона не пригоріла, або не пристала до дна сковорідки.

Крок - 6
07

Потім закиньте в сковорідку томатну пасту (можна використовувати так само гострий томатний соус), додайте раніше приготований і охолоджений вершковий крем і томіть близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу залийте майже готову страву невеликою кількістю високої жирності молока, перемішайте, посипте подрібненою зеленню петрушки і зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 8
09

Подавайте готовий бефстроганов з курячого філе, уклавши його на заздалегідь відварені макарони.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -
Картопля шматочками в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопля шматочками в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -