Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов з курки в мультиварці

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

2537 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Бефстроганов з курки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приварена куряча грудка, приготована в мультиварці з оригінальною, вершковою сумішшю. Це так легко зробити після роботи в будній день. Подавайте, полив відварені макарони або пюре.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов з курки в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки13.5 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії202 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться м'ясом. Куряче філе добре промийте холодною водою і відправте в каструлю з трохи присолені водою. Відварюйте м'ясо близько 15 хвилин, а потім на обробній дошці дрібно його наріжте. Надішліть нарізане куряче філе в заздалегідь змащену олією чашу мультиварки.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Потім теж відправте в мультиварку до м'яса.

Крок - 2
03

Тепер наріжте тонкими пластами бекон і відправте в заздалегідь розігріту сковороду. Обсмажуйте на середньому вогні шматки бекону, приблизно по одній хвилині на кожну сторону, а потім викладіть їх на тарілку і залиште охолоджуватися.

Крок - 3
04

У глибоку миску висипте високої жирності вершки, долийте в них трохи соєвого соусу і дрібно нарізані кубики охолодженого бекону.

Крок - 4
05

Потім додайте в миску очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, залийте курячий бульйон і ретельно все перемішайте до утворення однорідного густого соусу. Якщо необхідно, можна соус присолити і приперчити.

Крок - 5
06

Далі залийте цей соус в чашу до м'яса, ретельно все перемішайте, накрийте мультиварку кришкою і, встановивши режим «Тушкування» і необхідний час, залиште страву готуватися.

Крок - 6
07

Після закінчення встановленого часу відкрийте кришку мультиварки і залийте в неї трохи сметани, знову все добре перемішайте і, закривши кришку, залиште готовий бефстроганов настоятися на деякий час.

Крок - 7
08

А самі помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім закиньте в окріп макарони, присоліть і відварюйте близько 12 хвилин до повної готовності. Потім промийте відварені макарони холодною водою і викладіть на тарілку.  

Крок - 8
09

Гарячий бефстроганов з курки викладіть поверх відварених макаронів, прикрасьте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Столичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат Столичний 40 2 3 з 5 - детальніше -
Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочеве рагу в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі 95 4 3 з 5 - детальніше -