Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов з курки в мультиварці

( 4.8182 4 511 11 оцінок)
1974 - переглядів
85 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Бефстроганов з курки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приварена куряча грудка, приготована в мультиварці з оригінальною, вершковою сумішшю. Це так легко зробити після роботи в будній день. Подавайте, полив відварені макарони або пюре.

Інгредієнти

  • Куряче філе 600 г.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 1 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Бекон 150 г.
  • Вершки 20 % 1 скл.
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • Часник 4 зуб.
  • Бульйон 1/2 скл.
  • Сметана 3 ст.л
  • Макарони 300 г.
  • Петрушка 1/2 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться м'ясом. Куряче філе добре промийте холодною водою і відправте в каструлю з трохи присолені водою. Відварюйте м'ясо близько 15 хвилин, а потім на обробній дошці дрібно його наріжте. Надішліть нарізане куряче філе в заздалегідь змащену олією чашу мультиварки.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Потім теж відправте в мультиварку до м'яса.

Крок - 2
03

Тепер наріжте тонкими пластами бекон і відправте в заздалегідь розігріту сковороду. Обсмажуйте на середньому вогні шматки бекону, приблизно по одній хвилині на кожну сторону, а потім викладіть їх на тарілку і залиште охолоджуватися.

Крок - 3
04

У глибоку миску висипте високої жирності вершки, долийте в них трохи соєвого соусу і дрібно нарізані кубики охолодженого бекону.

Крок - 4
05

Потім додайте в миску очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, залийте курячий бульйон і ретельно все перемішайте до утворення однорідного густого соусу. Якщо необхідно, можна соус присолити і приперчити.

Крок - 5
06

Далі залийте цей соус в чашу до м'яса, ретельно все перемішайте, накрийте мультиварку кришкою і, встановивши режим «Тушкування» і необхідний час, залиште страву готуватися.

Крок - 6
07

Після закінчення встановленого часу відкрийте кришку мультиварки і залийте в неї трохи сметани, знову все добре перемішайте і, закривши кришку, залиште готовий бефстроганов настоятися на деякий час.

Крок - 7
08

А самі помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім закиньте в окріп макарони, присоліть і відварюйте близько 12 хвилин до повної готовності. Потім промийте відварені макарони холодною водою і викладіть на тарілку.  

Крок - 8
09

Гарячий бефстроганов з курки викладіть поверх відварених макаронів, прикрасьте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бефстроганов с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов с грибами 30 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов из куриного филе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов из куриного филе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Борщ с щавелем и яйцом - покроковий рецепт, фото 1 Борщ с щавелем и яйцом 75 5 3 з 5 - детальніше -
Пастила для сыроедов - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сыроедов 25 2 2 з 5 - детальніше -
Щи из шпината - покроковий рецепт, фото 1 Щи из шпината 65 6 3 з 5 - детальніше -