Укр
Рус
Бефстроганов Другі страви Абхазька кухня

Бефстроганов класичний

( 4.7692 4 513 13 оцінок)

2073 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Бефстроганов класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Абхазька кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Грузинська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Цей рецепт показує, як можна створити легкий, простий і смачний класичний бефстроганов з локшиною. Вам сподобається, як вийшла ця страва і ви полюбите її і захочете готувати на кожну вечерю. Нижче наведені інгредієнти і покроковий рецепт, сподіваємося, вам сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бефстроганов класичний" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу виберіть хороший, м'ясистий (без прожилок і жиру) шматок яловичини. Помийте м'ясо під проточною водою, просушіть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте невеликими шматками. Добре присоліть і пріперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Невелику глибоку сковороду помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально розігрійте. Закиньте в киплячу олію нарізану яловичину і обсмажуйте, постійно помішуючи, протягом 6-7 хвилин, поки рідина не випарується, а м'ясо не знайде коричневий відтінок. Витягніть обсмажену яловичину зі сковороди і на час відставте в бік.

Крок - 2
03

У цю ж гарячу сковороду закиньте вершкове масло, розтопіть на слабкому вогні. Потім додайте заздалегідь вимиті і дрібно нарізані печериці, очищену від лушпиння і нашатковану соломкою ріпчасту цибулю. Обсмажуйте овочі, помішуючи, на середньому вогні до тих пір, поки гриби злегка розм'якнуть, а цибуля підзолотиться.

Крок - 3
04

Додайте в сковорідку очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи, протягом 30 секунд, до появи насиченого часникового аромату.

Крок - 4
05

Далі усипте вміст сковороди невеликою кількістю борошна і, обсмажуйте, помішуючи протягом 1-2 хвилин. Потім залийте в сковорідку до овочів сухе біле вино, трохи бульйону і томіть, постійно помішуючи і зскрібаючи овочі з дна сковороди. Готуйте 3-4 хвилини, поки вміст сковороди не загусне і перетвориться на своєрідний соус.

Крок - 5
06

Тепер поверніть раніше підсмажену яловичину в сковорідку і ретельно все перемішайте. Залийте м'ясо з овочами бульйоном, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні близько години, накривши кришкою, поки яловичина не стане м'якою, а соус більш густим. Перемішуйте вміст сковороди кожні 20 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення цього часу, додайте в сковорідку сметану (високої жирності), ретельно перемішайте, якщо потрібно приперчив чорним меленим перцем і присоливши.

Крок - 7
08

Усипьте бефстроганов нарізаною зеленню цибулі і подавайте, полив раніше відварену локшину.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Сосиски в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в духовці 65 7 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Борщ з червоною капустою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з червоною капустою 85 6 4 з 5 - детальніше -
Класичний омлет - покроковий рецепт, фото 1 Класичний омлет 25 2 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо без огірків 40 5 3 з 5 - детальніше -
Форель смажена - покроковий рецепт, фото 1 Форель смажена 45 3 3 з 5 - детальніше -