Укр
Рус
Пироги Випічка Американська кухня

Баварський грушевий пиріг

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

2645 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Баварський грушевий пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як приготувати легкий баварський грушевий пиріг, що ідеально підходить для вечері на День народження. Це ідеальний рецепт випічки для тих, кому не вистачає часу, або початківця пекаря.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Баварський грушевий пиріг" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи18.6 гр.
  • Калорії197 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Розкачайте листкове тісто на аркуші для випічки, вкритому попередньо нарізаним коричневим пергаментним папером.

Крок - 1
02

Помістіть на тісто тарілку (розміром трохи менше кола тіста), яка була посипана борошном по периметру. За допомогою гострого ножа виріжте навколо тарілки пропорційне коло. Залиште на час в стороні.

Крок - 2
03

Змішайте у великій мисці яблучне пюре і корицю. Розподіліть цю суміш по центру утвореного кола з тіста, створивши основу для вашого пирога. Не доходьте до самого краю кола.

Крок - 3
04

Далі ретельно помийте, а потім відріжте всі сторони груш, уникаючи серцевини. У вас буде 2 великі сторони (стегна груші) і 2 менші сторони.

Крок - 4
05

Покладіть груші, нарізані стегном, плоскою стороною вниз і наріжте дуже тонкими скибочками. Дотримуйтесь порядок нарізки і розташуйте шматочки груші в точності так, як вони утворять візерунок з равликом навколо пирога.

Крок - 5
06

Розкладіть більш дрібні скибочки груші, щоб створити віяло для центру пирога. Зробіть це, відрізавши грушу від верхньої частини фрукта, залишивши верхню частину неушкодженою. Помістіть скибочки в центр і заповніть загальний дизайн будь-якими іншими шматочками груші.

Крок - 6
07

Посипте цукром всю грушу на тісті. Потім добре збийте куряче яйце в невеликій мисці і за допомогою кондитерської щітки для тіста дуже легко змастіть краї кола тіста, стежачи за тим, щоб яйце не потрапило в центр, інакше ваш пиріг при випічці не підніметься.

Крок - 7
08

Відправте лист з випічкою в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 30-35 хвилин, поки тісто не стане золотисто-коричневим і не підніметься. Дайте пирогу трохи охолонути, а потім змажте груші, раніше підготовленою яблучною масою, щоб вийшов приємний блискучий відтінок.

Крок - 8
09

Для збитих вершків до подачі випічки змішайте вершки, цукрову пудру і екстракт ванілі в мисці протягом 10-15 хвилин кухонним вінчиком до утворення м'яких піків.

Крок - 9
10

Перенесіть папір і готовий баварський грушевий пиріг одним рухом на круглу дошку, наріжте шматочками і подавайте з домашніми збитими вершками. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сушена слива - покроковий рецепт, фото 1 Сушена слива 120 1 2 з 5 - детальніше -
Паштет з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з оселедця 40 1 2 з 5 - детальніше -