Укр
Рус
Салати овочеві Салати Німецька кухня

Баварський салат

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1052 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Баварський салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Цей картопляний салат можна сміливо використовувати як гарнір. Баварський салат дуже часто супроводжує м'ясні страви німецької та австрійської кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Баварський салат" (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії46 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування картопляного салату, віддавайте перевагу бульбам невеликого розміру. Вони повинні бути щільні, пружні, без видимих ​​пошкоджень. Картоплю ретельно вимийте під проточною водою. У каструлю налийте воду, викладіть бульби і поставте на плиту на сильний вогонь. Посоліть, додайте насіння кмину і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте овочам потроху кипіти протягом 15-20 хвилин. Час готування залежить від розмірів бульб.

Крок - 1
02

Готовність картоплі перевірте вилкою або ножем. Овоч має легко проколюватися. Злийте воду з готової картоплі. Остудіть і очистіть за допомогою ножа. Наріжте овочі кружальцями і висипте у велику глибоку миску. Якщо овоч великий, розріжте його на 4 частини, потім подрібніть невеликими трикутниками.

Крок - 2
03

Приготуйте заправку для салату. У невелику ємність влийте оливкову олію і білий винний оцет. Додайте гірчицю, сіль, чорний мелений перець. Ретельно переміксуйте суміш.

Крок - 3
04

Зелень для соусу ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Подрібніть петрушку, зелену цибулю, часник і всипте в загальну суміш. Перемішайте і дайте настоятися кілька хвилин.

Крок - 4
05

У миску з картоплею влийте гарячий овочевий бульйон і додайте соус. Перемішайте і залиште на 30 хвилин.

Крок - 5
06

Викладіть страву в порційну тарілку і подавайте до столу як окрему страву, або як гарнір до м'ясних страв. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -
Голубці без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Голубці без м’яса 60 6 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з куркою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Салат олів’є з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат олів’є з м’ясом 40 5 3 з 5 - детальніше -