Укр
Рус
Хліб Випічка Югославська кухня

Батон з начинкою

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1027 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Батон з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Югославська кухня, Латиська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хто не любить домашню піцу, тільки що з духовки? Але що, якщо хтось із друзів випадково зайде до вас, і у вас немає інгредієнтів для приготування власного тіста? Швидше за все, у вас є стандартний батон, і в цьому випадку проблема вирішена! Як тільки ваші гості спробують цей вишуканий батон з начинкою, вони будуть постійно його просити, і незабаром він стане одним з основних кулінарних страв на всіх ваших майбутніх зустрічах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Батон з начинкою" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи16.2 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відріжте верхню частину з батона і вичерпайте хліб з нижньої половини, таким чином, щоб вийшла миска з хліба. Відкладіть кришку для батона, тому що вона вам знадобиться трохи пізніше.

Крок - 1
02

Намажте дві третини томатного соусу на дно форми з хліба і акуратно закладіть її скибочками заздалегідь нарізаної моцарели. Викладіть скибочки салямі поверх сиру моцарелла.

Крок - 2
03

Потім викладіть шарами шматочки попередньо очищеної від лушпиння цибулі, розмістіть листя базиліка, шматочки ковбаси кабаноссі і, нарешті, скибочки (можна порізати овоч соломкою) червоного болгарського перцю.

Крок - 3
04

Полийте зверху всі викладені інгредієнти залишеним томатним соусом і посипте тертою моцарелою. Тепер закрийте хлібну чашу раніше відкладеною кришкою.

Крок - 4
05

Загорніть фарширований хліб в алюмінієву фольгу і утяжеліть зверху дерев'яною дошкою або керамічною тарілкою. Залиште фарширований батон приблизно на 30 хвилин або поки він не стане однорідним.

Крок - 5
06

Зніміть алюмінієву фольгу і викладіть батон на форму, застелену пергаментним папером. Посипте кришку хліба невеликою кількістю сиру моцарелла і прикрасьте декількома скибочками ковбаси. Надішліть форму з батоном в заздалегідь розігріту духовку і випікайте без кришки приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Батон з начинкою соковита і ситна страва - будьте обережні, щоб не обпекти пальці в своє бажання схопити шматок!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мигдальне печиво за ДСТУ - покроковий рецепт, фото 1 Мигдальне печиво за ДСТУ 50 3 3 з 5 - детальніше -
Чіпси по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Чіпси по-домашньому 20 1 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з ревенем - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з ревенем 60 3 3 з 5 - детальніше -
Буженина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в духовці 120 1 3 з 5 - детальніше -