Хто не любить домашню піцу, тільки що з духовки? Але що, якщо хтось із друзів випадково зайде до вас, і у вас немає інгредієнтів для приготування власного тіста? Швидше за все, у вас є стандартний батон, і в цьому випадку проблема вирішена! Як тільки ваші гості спробують цей вишуканий батон з начинкою, вони будуть постійно його просити, і незабаром він стане одним з основних кулінарних страв на всіх ваших майбутніх зустрічах.
Відріжте верхню частину з батона і вичерпайте хліб з нижньої половини, таким чином, щоб вийшла миска з хліба. Відкладіть кришку для батона, тому що вона вам знадобиться трохи пізніше.
Намажте дві третини томатного соусу на дно форми з хліба і акуратно закладіть її скибочками заздалегідь нарізаної моцарели. Викладіть скибочки салямі поверх сиру моцарелла.
Потім викладіть шарами шматочки попередньо очищеної від лушпиння цибулі, розмістіть листя базиліка, шматочки ковбаси кабаноссі і, нарешті, скибочки (можна порізати овоч соломкою) червоного болгарського перцю.
Полийте зверху всі викладені інгредієнти залишеним томатним соусом і посипте тертою моцарелою. Тепер закрийте хлібну чашу раніше відкладеною кришкою.
Загорніть фарширований хліб в алюмінієву фольгу і утяжеліть зверху дерев'яною дошкою або керамічною тарілкою. Залиште фарширований батон приблизно на 30 хвилин або поки він не стане однорідним.
Зніміть алюмінієву фольгу і викладіть батон на форму, застелену пергаментним папером. Посипте кришку хліба невеликою кількістю сиру моцарелла і прикрасьте декількома скибочками ковбаси. Надішліть форму з батоном в заздалегідь розігріту духовку і випікайте без кришки приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Батон з начинкою соковита і ситна страва - будьте обережні, щоб не обпекти пальці в своє бажання схопити шматок!
Випадкові рецепти