Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Банош

( 4.9286 4 528 28 оцінок)

3101 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Банош - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця страва - візитна картка Карпат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банош" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири13.3 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

Крок - 1
02

Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

Крок - 2
03

Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

Крок - 3
04

Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

В’ялена риба - покроковий рецепт, фото 1 В’ялена риба 35 6 3 з 5 - детальніше -
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пудинг з сухофруктами 35 3 3 з 5 - детальніше -
Сметанний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанний соус 15 1 2 з 5 - детальніше -
Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свиняче серце з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце з цибулею 85 4 3 з 5 - детальніше -
Адигейський сир домашній - покроковий рецепт, фото 1 Адигейський сир домашній 60 1 2 з 5 - детальніше -
Борщова заправка - покроковий рецепт, фото 1 Борщова заправка 45 1 2 з 5 - детальніше -