Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Банош

( 5.0000 5 51 1 оцінка)
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Банош - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця страва - візитна картка Карпат.

Інгредієнти

  • Бринза 80 г.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Бекон 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Сметана 0.5 л.
  • Борошно кукурудзяне 1 1/2 скл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

    Крок - 1
  2. 02

    Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

    Крок - 2
  3. 03

    Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

    Крок - 3
  4. 04

    Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

    Крок - 4

Оцінити рецепт