Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Банош

45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Банош - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця страва - візитна картка Карпат.

Інгредієнти

Бринза80 г.
Болгарський перець1 шт.
Цибуля1 шт.
Бекон200 г.
Сіль за смаком
Сметана0.5 л.
Борошно кукурудзяне1 1/2 скл.

Покроковий рецепт з фото

01

Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

Крок - 1
02

Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

Крок - 2
03

Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

Крок - 3
04

Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

Крок - 4

Оцінити рецепт