Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Банош

( 4.9286 4 528 28 оцінок)
2499 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Банош - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця страва - візитна картка Карпат.

Інгредієнти

  • Бринза 80 г.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Бекон 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Сметана 0.5 л.
  • Борошно кукурудзяне 1 1/2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

Крок - 1
02

Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

Крок - 2
03

Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

Крок - 3
04

Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Булочка солодка - покроковий рецепт, фото 1 Булочка солодка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Овочевий суп на кефірі без солі - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп на кефірі без солі 15 1 1 з 5 - детальніше -
Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з томатною пастою 110 5 3 з 5 - детальніше -