Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Банош

( 4.9286 4 528 28 оцінок)

2956 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Банош - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ця страва - візитна картка Карпат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банош" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири13.3 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Залити в каструлю вершки і довести до кипіння, додати сіль.

Крок - 1
02

Кукурудзяне борошно промити від лушпиння, злити воду, зібравши лушпиння, а чисте борошно викласти в закипілі вершки, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою заварити густу кашу. Після того, як банош заблищить від жиру, що почав виділятися, каструлю зняти з плити.

Крок - 2
03

Тепер потрібно приготувати зажарку для баноша. Очистити цибулю, вимити і порізати півкільцями, також нарізати кільцями болгарський перець. Порубати на невеликі шматочки бекон.

Крок - 3
04

Відправити бекон і цибулю на сковороду, додати перець і підсмажити на слабкому вогні до золотистого кольору цибулі. Викласти банош в миски, на верх кинути зажарку, посипати подрібненою бринзою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -
Холодний суп з буряка - холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодний суп з буряка - холодник 40 5 2 з 5 - детальніше -
Голубці м’ясні - покроковий рецепт, фото 1 Голубці м’ясні 80 5 4 з 5 - детальніше -
Вареники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою і грибами 85 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти