Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Банош гуцульский

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

941 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Банош гуцульский - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте смачний, ситний і поживний гуцульський Банош. Ця страва - справжній заряд сил і енергії. Можна подавати Банош зі смаженими грибами або свіжими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банош гуцульский" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи21.2 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту каструлю з молоком. Використовуйте ємність з товстим дном, щоб каша не пригоріла. Замість молока можна взяти вершки, або сметанно-вершкову суміш. Віддавайте перевагу жирним молочним продуктам, щоб отримати ніжний насичений смак готової страви.

Крок - 1
02

Додайте сіль і поставте ємність на плиту на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Постійно помішуючи дерев'яною ложкою, повільно введіть кукурудзяну крупу.

Крок - 2
03

Зменшіть вогонь до мінімальних значень і продовжуйте готувати до загустіння близько 5-7 хвилин. При необхідності, додайте невелику кількість молока або жирної сметани.

Крок - 3
04

Готова каша повинна бути м'якою. Вимкніть вогонь. Щоб каша не злиплася, протягом 1 хвилини міксуйте масу, поки на поверхні не виступить масло. Накрийте каструлю кришкою і дайте страві настоятися кілька хвилин.

Крок - 4
05

Для приготування шкварок вибирайте сало з прошарками м'яса. Вимийте продукт і просушіть його паперовими рушниками. Гострим ножем наріжте на невеликі кубики. Поставте на плиту сковороду з товстим дном. Розігрійте її на середньому вогні і додайте шматочки сала. Обсмажуйте сало до золотисто-коричневого кольору, періодично перевертаючи. Ступінь засмажування регулюйте на свій смак. Готові шкварки відкиньте на друшляк.

Крок - 5
06

У глибоке блюдо викладіть Банош. Додайте шкварки і бринзу. Можна додати кремовий козячий сир або сир фета. Страва готова до подачі. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Різотто з креветками і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з креветками і овочами 50 6 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги на сковороді 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Біфштекс з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з фаршу 70 4 3 з 5 - детальніше -
Тістечко в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко в домашніх умовах 50 4 3 з 5 - детальніше -
Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Багет з сиром і зеленню 55 1 3 з 5 - детальніше -
Соус з гострого зеленого перцю - покроковий рецепт, фото 1 Соус з гострого зеленого перцю 25 1 2 з 5 - детальніше -