Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Банановий торт без випічки з печива

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1393 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Банановий торт без випічки з печива - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Банановий торт без випічки з печива - ще один смачний десерт. Він дуже ситний, вершковий, соковитий від добре зволоженого печива, ароматний. Всі аромати прекрасно поєднуються. Торт ванільний, трохи рому, шоколад. Торт виглядає смачно, і ви не можете зупинитися на одному шматку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банановий торт без випічки з печива" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири16.3 гр.
  • Вуглеводи18.8 гр.
  • Калорії251 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Кремовий пудинг: налийте частинe молока високої жирності в глибоку каструлю, додайте цукор і, відправивши на плиту, доведіть до кипіння.

Крок - 1
02

Засипте пудинг, картопляне (можна використовувати яке є в наявності) борошно до залишиеного молока і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

Крок - 2
03

Надішліть суміш пудингу з борошном, змішані з молоком в каструлю на плиті і ретельно все перемішайте. Коли пудинг в каструлі закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, постійно помішуючи, близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Потім зніміть каструлю з утвореною загуслою масою з вогню, накрийте харчовою плівкою і дайте їй повністю охолонути. Пудинг повинен бути кімнатної температури.

Крок - 4
05

Покладіть в невелику миску м'яке вершкове масло, додайте цукор з ваніллю і збийте обережно міксером на високій швидкості, близько 2-3 хвилин.

Крок - 5
06

Потім в 3-4 порції додайте в масло охолоджений пудинг, після кожного додавання перемішуючи міксером на середній швидкості для об'єднання інгредієнтів.

Крок - 6
07

Розділіть вершково-пудинговий крем на дві рівні частини і додайте какао в одну, перемішайте міксером на середній швидкості, щоб об'єднати інгредієнти.

Крок - 7
08

Банани очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте їх тонкими скибочками, потім збризніть фрукт свіжовіджатим лимонним соком.

Крок - 8
09

Покладіть шар печива в форму для випічки діаметром близько 21 см (застеліть форму пергаментним папером, тільки знизу). Замочіть печиво заздалегідь підготовленою сумішшю з молока і рому і викладіть раніше приготований білий крем, вирівняйте.

Крок - 9
10

Додайте поверх другий шар змоченого в молоці печива, і покладіть темний крем, рівномірно розподіливши по формі.

Крок - 10
11

Розкладіть банани на темний крем і злегка полийте їх раніше підготовленою молочно-ромовою сумішшю.

Крок - 11
12

Збийте вершки високої жирності з цукровою пудрою, ванільним цукром і закріпіть. Покладіть збиті вершки на тісто в формі і вирівняйте.

Крок - 12
13

Посипте зверху вершкового крему трохи какао і поставте форму в холодильник на ніч. Обережно витягніть готовий банановий торт без випічки з печива з дека, використовуйте ніж, щоб відокремити тісто від країв листа і викладіть його на підставку. Краї торта можна згладити за допомогою шпателя.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -
Солянка з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з квашеної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Заливне в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти