Коли на вулиці жарко, ми відчуваємо себе в основному розбитими. З одного боку, ми хочемо солодкий десерт; з іншого боку, ми не хочемо включати духовку. У цьому випадку скористайтеся мультиваркою. Десерти, приготовлені на повільному вогні, до біса фантастичні. Особливо цей банановий пиріг з бананами.
Відріжте шматок пергаментного паперу, щоб вона відповідала дну мультиварки. Змастіть чашу мультиварки спреєм для приготування їжі або маслом. Застелите дно вирізаної пергаментним папером.
У велику миску засипте суміш для кексів або просіяне борошно, залийте розтоплене вершкове масло, трохи теплої води і вбийте по черзі курячі яйця. Тепер за допомогою міксера збийте все, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Тепер очистіть від шкірки і збийте в пюре банани. Надішліть пюре в миску до решти продуктів, додайте корицю, потім додайте подрібнені волоські горіхи і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.
Перекладіть утворилося рідке тісто в підготовлену мультиварку і розрівняйте в рівний шар. Накрийте, помістивши під кришку паперовий рушник (можна без нього), щоб вловити конденсат, встановіть режим «Випічка» і готуйте не менше однієї години. Готовність перевірте за допомогою зубочистки.
Тим часом, зробіть глазур: у великій мисці збийте вершковий сир і вершкове масло за допомогою міксера на середньому вогні до легкого і пухнастого стану, близько 2-3 хвилин.
Додайте в миску поступово цукрову пудру і збийте ретельно, до утворення однорідної маси. Додайте так само в миску екстракт ванілі і дрібку солі, знову все гарненько збийте і залиште на час в сторону.
Тепер, не витягуючи охолоджений пиріг з чаші мультиварки, змастіть його рясно приготовленої глазур'ю, рівномірно розподіливши поверх коржа. Посипте так само пиріг подрібненими вафлями або крихтами печива і викладіть зверху скибочки попередньо очищеного банана.
Випадкові рецепти