Укр
Рус
Пироги Випічка Канадська кухня

Банановий пиріг до чаю

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1362 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Банановий пиріг до чаю - ще один десерт без запікання, без борошна і яєць! Поєднання солодкого, липкого і м'якого верху зі свіжими збитими вершками безумовно стане хітом номер 1 на вашій вечірці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банановий пиріг до чаю" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири15.8 гр.
  • Вуглеводи35.1 гр.
  • Калорії303 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці. Роздавіть пісочне печиво в крихти з допомогою кухонного комбайна або кухонної качалки. Залийте розкришене печиво розтопленим вершковим маслом і перемішайте до утворення однорідної густої маси.

Крок - 1
02

Застеліть дно і бічні сторони круглої форми для кексу пергаментним папером для випічки і покладіть 2/3 частини раніше підготовленої маси з печива, змішайте і добре утрамбуйте. Розподіліть суміш рівномірно навколо.

Крок - 2
03

Тепер виріжте кружок з паперу для випічки (приблизно розміром з форму для випічки) і помістіть його на укладені на дно крихти печива. Обома руками натисніть, постарайтеся дуже сильно. Продовжуйте натискати, поки не створите рівну базу.

Крок - 3
04

Тепер викиньте папір для випічки. Додайте бісквітні крихти на всі боки утвореного коржа і за допомогою ложки створіть акуратно контур «стінку». Помістіть в холодильник і охолодіть протягом 30 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом залийте частину вареного згущеного молока або карамелі в каструлю. Надішліть на плиту і на слабкому вогні варіть близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Це допоможе згустити утворений крем (ви також можете використовувати саморобний карамельний соус, якщо хочете). Дайте йому трохи охолонути.

Крок - 5
06

Розподіліть за допомогою ложки утворившийся крем по охолодженій основі пирога. Використовуйте іншу половину крему, щоб розподілити по товстому шару коржа (якщо ви вважаєте за краще мати більш соковитий торт, вилийте відразу весь крем).

Крок - 6
07

Далі очистіть від шкірки, а потім на обробній дошці наріжте банан тонкими кільцями. Накрийте банановими скибочками шар крему на пирозі.

Крок - 7
08

Вилийте попередньо охолоджені вершки в глибоку миску (теж охолоджену, це допоможе вам збити їх), додайте цукрову пудру і збивайте до отримання однорідної маси.

Крок - 8
09

Нанесіть білковий крем на банановий шар і поставте в холодильник на 30-60 хвилин. Посипте готовий банановий пиріг до чаю підготовленими шоколадними стружками і подавайте до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -
Круасани без начинки - покроковий рецепт, фото 1 Круасани без начинки 90 2 3 з 5 - детальніше -
Яблучна Шарлотка класика - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна Шарлотка класика 70 5 3 з 5 - детальніше -
Тако з яловичого стейка - покроковий рецепт, фото 1 Тако з яловичого стейка 35 2 2 з 5 - детальніше -