Укр
Рус

Банановий пиріг до чаю

- переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1

опис

Банановий пиріг до чаю - ще один десерт без запікання, без борошна і яєць! Поєднання солодкого, липкого і м'якого верху зі свіжими збитими вершками безумовно стане хітом номер 1 на вашій вечірці.

Інгредієнти

  • Шоколад темний за смаком
  • Цукрова пудра 2 ст.л
  • Вершки 20 % 270 мл.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Печиво пісочне 250 г.
  • Банан 2 шт.
  • Молоко згущене варене 1 б.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці. Роздавіть пісочне печиво в крихти з допомогою кухонного комбайна або кухонної качалки. Залийте розкришене печиво розтопленим вершковим маслом і перемішайте до утворення однорідної густої маси.

Крок - 1
02

Застеліть дно і бічні сторони круглої форми для кексу пергаментним папером для випічки і покладіть 2/3 частини раніше підготовленої маси з печива, змішайте і добре утрамбуйте. Розподіліть суміш рівномірно навколо.

Крок - 2
03

Тепер виріжте кружок з паперу для випічки (приблизно розміром з форму для випічки) і помістіть його на укладені на дно крихти печива. Обома руками натисніть, постарайтеся дуже сильно. Продовжуйте натискати, поки не створите рівну базу.

Крок - 3
04

Тепер викиньте папір для випічки. Додайте бісквітні крихти на всі боки утвореного коржа і за допомогою ложки створіть акуратно контур «стінку». Помістіть в холодильник і охолодіть протягом 30 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом залийте частину вареного згущеного молока або карамелі в каструлю. Надішліть на плиту і на слабкому вогні варіть близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Це допоможе згустити утворений крем (ви також можете використовувати саморобний карамельний соус, якщо хочете). Дайте йому трохи охолонути.

Крок - 5
06

Розподіліть за допомогою ложки утворившийся крем по охолодженій основі пирога. Використовуйте іншу половину крему, щоб розподілити по товстому шару коржа (якщо ви вважаєте за краще мати більш соковитий торт, вилийте відразу весь крем).

Крок - 6
07

Далі очистіть від шкірки, а потім на обробній дошці наріжте банан тонкими кільцями. Накрийте банановими скибочками шар крему на пирозі.

Крок - 7
08

Вилийте попередньо охолоджені вершки в глибоку миску (теж охолоджену, це допоможе вам збити їх), додайте цукрову пудру і збивайте до отримання однорідної маси.

Крок - 8
09

Нанесіть білковий крем на банановий шар і поставте в холодильник на 30-60 хвилин. Посипте готовий банановий пиріг до чаю підготовленими шоколадними стружками і подавайте до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рыбные биточки - покроковий рецепт, фото 1 Рыбные биточки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Плов с курицей в казане - покроковий рецепт, фото 1 Плов с курицей в казане 35 6 4 з 5 - детальніше -
Мармелад "Доминикана" - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад "Доминикана" 30 4 3 з 5 - детальніше -
Рулька запеченная в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Рулька запеченная в духовке 120 4 3 з 5 - детальніше -