Укр
Рус
Пироги Випічка Американська кухня

Банановий пиріг

( 4.8710 4 531 31 оцінка)
2847 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Банановий пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бананові десерти завжди були одними з найсмачніших в світі. Тому раджу вам зберегти рецепт бананового пирога.

Інгредієнти

  • Банан 3 шт.
  • Крекер 200 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Молоко згущене варене 400 г.
  • Вершки 20 % 460 мл.
  • Цукрова пудра 3 ст.л
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Шоколад темний 1/2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для бананового пирога можна взяти печиво крекер або пісочне, все може залежати від ваших уподобань. У чашу блендера покладіть печиво. Закрийте чашу і подрібніть печиво в дуже дрібну крихту.

Крок - 1
02

Вершкове масло покладіть в термостійку невелику посудину. Потім поставте її в мікрохвильовку і розтопіть масло. Рідке вершкове масло вилийте в чашу блендера з подрібненим печивом і перемішайте на середній швидкості, поки крихта повністю не просочиться маслом.

Крок - 2
03

Крихітку з печива з маслом пересипте в форму для випічки зі знімним бортом діаметром приблизно 23 сантиметри. Розподіліть і утрамбуйте крихту по всій формі, формуючи також і бортики.

Крок - 3
04

Поставте форму з крихтою з печива в розігріту до 175 градусів духовку на 5-6 хвилин, щоб корж трохи підпікся. Потім вийміть з духовки корж і дайте йому час повністю охолонути (виймати корж з форми не потрібно).

Крок - 4
05

Тим часом підготуйте банани, вони повинні бути стиглими, але не переспілі. Банан при нарізанні повинен тримати форму, а не розвалюватися. Зніміть з них шкірку. Наріжте кружечками.

Крок - 5
06

Коли корж, основа пирога, охолоне - викладіть поверх варене згущене молоко (його можна купити вже звареним або приготувати самостійно). Використовуючи кондитерський шпатель, розрівняйте згущене молоко по основі рівномірним шаром. Зверху на згущене молоко розкладіть нарізані кружечки бананів в кілька шарів.

Крок - 6
07

Також для пирога знадобиться вершковий крем. Щоб вершки добре і швидко збилися, вони повинні бути холодними. Вилийте вершки в глибоку миску. Додайте до них цукрову пудру і ванільний екстракт. Збийте дані інгредієнти до утворення м'яких піків.

Крок - 7
08

Покладіть вершковий крем поверх бананів. Розрівняйте його лопаткою, утворюючи ніби як форму кексу, щоб посередині була невелика гірка. Поставте пиріг в холодильник не менше ніж на 2 години.

Крок - 8
09

Після закінчення часу вийміть пиріг з холодильника. Поставте форму на широку чашку і зніміть бортик форми. Перенесіть пиріг на велике блюдо. Посипте подрібненим шоколадом (натріть на тертці або наріжте ножем), наріжте порційними шматочками, потрібних вам розмірів. Насолоджуйтесь банановим пирогом зі своїми близькими.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пельмени с бульоном - покроковий рецепт, фото 1 Пельмени с бульоном 60 6 4 з 5 - детальніше -
Лазанья в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в мультиварке 50 6 3 з 5 - детальніше -
Настоящий борщ - покроковий рецепт, фото 1 Настоящий борщ 120 6 3 з 5 - детальніше -