Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Банановий пиріг

60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Банановий пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бананові десерти завжди були одними з найсмачніших в світі. Тому раджу вам зберегти рецепт бананового пирога.

Інгредієнти

Банан4 шт.
Яйце3 шт.
Сметана150 г.
Цукор150 г.
Вершкове масло100 г.
Борошно пшеничне250 г.
Розпушувач для тіста1 ч.л
Ванілін1 г.
01

Збиті яйця з цукром (100 гр) і сметаною (80-100 гр) додати в розтоплене вершкове масло і перемішати. Після додавання борошна з розпушувачем вимісити тісто до однорідної текстури.

Крок - 1
02

Розім'яті або нарізані кубиками банани ввести в тісто і остаточно замісити. Змащену  олією  форму посипати борошном, залити банановим тістом і випікати півгодини в розігрітій до 200 ° духовці.

Крок - 2
03

Для крему ретельно перемішати сметану (60 гр), цукор (50 гр) і ванілін.

Крок - 3
04

Після випічки корж промазати кремом і прикрасити тонко нарізаними кружечками 2-х бананів. Пиріг повинен просочитися кремом мінімум годину, а краще довше.  

Крок - 4

Оцінити рецепт