Укр
Рус
Кекси Випічка Американська кухня

Банановий кекс

( 4.9259 4 527 27 оцінок)

3124 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Банановий кекс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Захоплюєтеся банановою  випічкою? Ось перша з них - банановий кекс. Він м'який, вологий і дуже смачний!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Банановий кекс" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи31 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть глибоку форму для випічки пергаментним папером і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

У невелику миску покладіть попередньо очищені від шкірки банани і за допомогою вилки розімніть їх в однорідне густе пюре.

Крок - 2
03

Потім у велику миску засипте просіяне борошно, харчову соду і сіль і ретельно все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 3
04

В іншій великій мисці змішайте розтоплене вершкове масло, цукор, куряче яйце і яєчний жовток, сметану високої жирності (або ще краще домашнього приготування) і ваніль.

Крок - 4
05

Додайте так само в миску раніше приготоване пюре з бананів і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Потім поступово додаючи в миску сухі інгредієнти, замісіть однорідне густе тісто.

Крок - 6
07

Тепер додайте в утворене тісто шоколадну стружку або раскрошену плитку шоколаду і подрібнені волоські горіхи, ретельно все перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно зміщувалися між собою.

Крок - 7
08

Надішліть підготовлене густе тісто в форму для випічки, рівномірно розподіливши по всій ємності, зверху посипте шоколадною стружкою і волоськими горіхами.

Крок - 8
09

Надішліть форму з випічкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте близько однієї години. Випікайте, поки зубочистка (так можна перевірити готовність випічки) вийде чистою.

Крок - 9
10

Дайте охолонути готовому банановому кексу 10 хвилин в формі для випічки, потім переверніть на охолоджуючу підставку для повного охолодження. Далі наріжте кекс великими шматочками і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни картопляні 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Солянка без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Солянка без м’яса 45 6 3 з 5 - детальніше -
Ферганський плов - покроковий рецепт, фото 1 Ферганський плов 60 6 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в сметанному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Млинці тонкі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці тонкі 55 3 3 з 5 - детальніше -
?>