Укр
Рус
Панкейкі Випічка Єврейська кухня

Бананові панкейкі

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

674 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Бананові панкейкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Бананові панкейкі в даному рецепті складаються всього з двох інгредієнтів - банана і яйця. Це класичний варіант панкейків. Вони легко і швидко готуються і підходять для здорового сніданку, так як не містять глютену і молочних продуктів, які заборонені в деяких дієтах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бананові панкейкі" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи14.8 гр.
  • Калорії113 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування дієтичних бананових панкейків знадобляться тільки яйце і банан. Підготуйте інгредієнти. Яйце ретельно вимийте, щоб з брудної шкаралупи в страву не потрапили шкідливі мікроорганізми, і просушіть паперовим рушником. Банан теж вимийте, просушіть і очистіть від шкірки.

Крок - 1
02

Для подрібнення і змішування продуктів знадобиться блендер (або кухонний процесор). Розділіть банан навпіл і помістіть в чашу блендера.

Крок - 2
03

Туди ж розбийте сире яйце. Закрийте кришку, включіть блендер і ретельно перебейте інгредієнти до повного змішування. Повинна вийти не дуже густа, однорідна пухирчаста маса блідо-жовтого кольору.

Крок - 3
04

Візьміть сковороду з антипригарним покриттям і розігрійте її на плиті. Масло додавати не потрібно: панкейкі з бананів смажаться на сухій сковорідці. Коли вона прогріється, вилийте в центр приблизно 2 ст. л. отриманого тіста і смажте на середньому вогні до зарум'янювання. Потім переверніть млинець і смажте до готовності.

Крок - 4
05

Робіть так до тих пір, поки тісто не закінчиться. Готові панкейкі викладайте на тарілку один на одного.

Крок - 5
06

Банан досить солодкий, тому млинці готуються без цукру. Але, якщо, на ваш смак, солодощі недостатньо, можна полити їх медом, варенням або кленовим сиропом і прикрасити ягодами. Смачний і здоровий сніданок готовий. Бананові панкейкі - досить ситна їжа. Навіть в невеликих кількостях вони швидко насичують організм і заряджають його бадьорістю і енергією на весь день (або хоча б до обіду). Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пальчики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Пальчики з повидлом 110 4 4 з 5 - детальніше -
Грінки до пива - покроковий рецепт, фото 1 Грінки до пива 30 4 2 з 5 - детальніше -
Шарлотка простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка простий рецепт 85 4 3 з 5 - детальніше -
Суп з печериць і брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Суп з печериць і брокколі 40 4 3 з 5 - детальніше -