Бананове морозиво з горіхами - надзвичайно смачний і простий десерт, який легко зробити своїми руками. Всі нюанси його приготування докладно описані в рецепті. Таке морозиво ідеально підійде для дитячого свята.
Банани ретельно вимийте і очистіть від шкірки. Наріжте плоди кружальцями завтовшки 1-2 см.
Нарізані банани відправте в морозильну камеру мінімум на 3 години (краще на ніч), щоб вони стали твердими, як для смузі. Через 3 години або на наступний день дістаньте заморожені банани з морозильника.
З'єднайте в чаші блендера маскарпоне, заморожені банани і горіхи пекан (можна замінити звичайними волоськими).
Збивайте вміст чаші до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Отриману бананово-сирно-горіхову масу знову відправте на 1 годину в морозильник.
Через зазначений час дістаньте бананове морозиво з горіхами з морозильної камери. Воно повинно добре загуснути, але залишитися м'яким і податливим. Для сервіровки використовуйте спеціальну ложку для морозива. З її допомогою зробіть акуратні кульки і викладіть їх в глибоку тарілку для подачі або в прозорий стакан / келих. Зверху прикрасьте морозиво шматочками горіхів і будь-яким топінгом. Ми використовуємо густий вершково-карамельний соус, але можна взяти згущене молоко, іриску або просто варення. Відразу після сервірування подавайте бананово-горіхове морозиво до столу. Воно ніжне, трохи солодке і дуже смачне. Смачного!
Випадкові рецепти