Укр
Рус
Морозиво Десерти Українська кухня

Бананове морозиво з горіхами

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

642 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бананове морозиво з горіхами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Італійська кухня, Російська кухня, Білоруська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати, Охолоджувати

опис

Бананове морозиво з горіхами - надзвичайно смачний і простий десерт, який легко зробити своїми руками. Всі нюанси його приготування докладно описані в рецепті. Таке морозиво ідеально підійде для дитячого свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бананове морозиво з горіхами" (на 100 грам)

  • Білки1.9 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи17.7 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Банани ретельно вимийте і очистіть від шкірки. Наріжте плоди кружальцями завтовшки 1-2 см.

Крок - 1
02

Нарізані банани відправте в морозильну камеру мінімум на 3 години (краще на ніч), щоб вони стали твердими, як для смузі. Через 3 години або на наступний день дістаньте заморожені банани з морозильника.

Крок - 2
03

З'єднайте в чаші блендера маскарпоне, заморожені банани і горіхи пекан (можна замінити звичайними волоськими).

Крок - 3
04

Збивайте вміст чаші до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Отриману бананово-сирно-горіхову масу знову відправте на 1 годину в морозильник.

Крок - 4
05

Через зазначений час дістаньте бананове морозиво з горіхами з морозильної камери. Воно повинно добре загуснути, але залишитися м'яким і податливим. Для сервіровки використовуйте спеціальну ложку для морозива. З її допомогою зробіть акуратні кульки і викладіть їх в глибоку тарілку для подачі або в прозорий стакан / келих. Зверху прикрасьте морозиво шматочками горіхів і будь-яким топінгом. Ми використовуємо густий вершково-карамельний соус, але можна взяти згущене молоко, іриску або просто варення. Відразу після сервірування подавайте бананово-горіхове морозиво до столу. Воно ніжне, трохи солодке і дуже смачне. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нагетси в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси в домашніх умовах 40 3 2 з 5 - детальніше -
Панкейкі пишні - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі пишні 65 1 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус до стейку - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус до стейку 45 1 2 з 5 - детальніше -