Укр
Рус
thermomix thermomix
Рулетики Закуски Українська кухня

Баклажанові рулетики

35 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня, Болгарська кухня, Російська кухня, Узбецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Таку страву можна готувати  щодня. Смачно і корисно.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Борошно 1/2 скл.
  • Масло рослинне 30 мл.
  • Майонез 200 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Кріп 1 пуч.
  • Сир твердий 200 г.
  • Баклажан 2 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Тонкі  баклажанові  слайди  обваляти в борошні, обсмажити у великій кількості  рослинного  масла  до золотистих обідків і окремо викласти, щоб стік зайвий жир.

    Крок - 1
  2. 02

    Для начинки з'єднати дрібно натертий сир з часником, подрібнений кріп, сіль, перець, все перемішати і заправити майонезом.

    Крок - 2
  3. 03

    Баклажанні  слайси промазати начинкою, згорнути рулетиком з красивою викладкою на салатні листя.

    Крок - 3

Оцінити рецепт