Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Баклажани по корейськи

40 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Дієта: Веганські

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дивовижно смачна, гостра закуска з баклажанів, користується незмінним успіхом

Інгредієнти

Кріп1 пуч.
Петрушка1 пуч.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне30 мл.
Оцет яблучний1 ст.л
Часник2 зуб.
Цибуля1 шт.
Морква1 ч.л
Болгарський перець2 шт.
Баклажан3 шт.

Покроковий рецепт

01

Промиті баклажани з шкіркою нарізати соломкою, приправити сіллю (1-2 ст.л.), перемішати і нехай 8 (вісім!) Годин просолюються.

Крок - 1
02

У розігрітій сковороді на рослинній  олії  обсмажити вже віджаті баклажани.

Крок - 2
03

У ємності для маринування з'єднати нарізані соломкою перець і моркву, півкільця цибулі, передавленной часник, рубану зелень, обсмажені баклажани, оцет, сіль, перець.

Крок - 3
04

Все перемішати і на 12 годин залишити маринуватися в холодному місці. Після всіх випробувань баклажани по-корейськи готові до вживання в їжу.

Крок - 4

Оцінити рецепт