З хрусткою скоринкою і соковитим центром, баклажани в паніровці викликають таке ж звикання, як і їх курячі аналоги. Їжте будь-якими способами (наприклад, тушкована зелень і картопляний салат). Можна порізати баклажани і додати в салат. Накрити томатним соусом і моцарелою і смажити до утворення бульбашок.
Відріжте верхню частину баклажана. Використовуйте ніж для зняття шкіри. Наріжте очищений баклажан уздовж на шматочки товщиною близько 0.5 см.
Посипте обидві сторони кожної скибочки баклажана сіллю. Застеліть деко паперовим або кухонним рушником. Покладіть скибочки баклажана в один шар. Накрийте іншим кухонним або паперовим рушником.
Встановіть інший лист або каструлю зверху. Залиште скибочки баклажана постояти (таким чином, видаліть їх зайву воду) протягом 30 - 60 хвилин; повну годину краще, але не обов'язково, якщо у вас мало часу.
Тим часом приготуйте паніровку: засипте просіяне борошно в неглибоку миску або тарілку з бортиком, приправте дрібкою солі. Розбийте курячі яйця в дрібну миску. Приправте щіпкою солі і збийте виделкою до однорідної маси.
Надішліть пармезан в кухонний комбайн і збивайте на високій швидкості, поки не вийде крихта. Додайте в кухонний комбайн панірувальні сухарі, чорний мелений перець, сушений орегано, часниковий порошок, цибульний порошок, паприку і зовсім трохи солі, потім збийте, поки всі інгредієнти не перемішаються. Спробуйте трохи і відрегулюйте приправу за смаком.
Добре розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді. Поки масло нагрівається, витріть скибочки баклажанів: висушіть кожну паперовим або кухонним рушником. Викачайте обидві сторони баклажана в борошні, потім в яйці, потім в приправленій панірувальній масі.
Щоб перевірити, чи достатньо гаряче масло, додайте крихту панірувальних сухарів в нього. Це повинно негайно зашипіти - не опускатися на дно і не горіти. Коли масло стане досить гарячим, додайте в сковороду пару скибочок баклажанів в паніровці (не наповнюйте, або вони не будуть коричневими і хрусткими належним чином). Готуйте протягом 2-3 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.
Перекладіть тільки що обсмажений баклажан на тарілку, покриту паперовим рушником, щоб ввібрати зайву олію, потім перенесіть на решітку, щоб зберегти хрусткість. Обсмажте залишені скибочки баклажана таким же чином. Готові баклажани в паніровці найкраще подаються гарячими.
Випадкові рецепти