Укр
Рус
Баклажани Другі страви Грузинська кухня

Баклажани в паніровці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

677 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Баклажани в паніровці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

З хрусткою скоринкою і соковитим центром, баклажани в паніровці викликають таке ж звикання, як і їх курячі аналоги. Їжте будь-якими способами (наприклад, тушкована зелень і картопляний салат). Можна порізати баклажани і додати в салат. Накрити томатним соусом і моцарелою і смажити до утворення бульбашок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Баклажани в паніровці" (на 100 грам)

  • Білки13.1 гр.
  • Жири18.9 гр.
  • Вуглеводи21.5 гр.
  • Калорії314 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відріжте верхню частину баклажана. Використовуйте ніж для зняття шкіри. Наріжте очищений баклажан уздовж на шматочки товщиною близько 0.5 см.

Крок - 1
02

Посипте обидві сторони кожної скибочки баклажана сіллю. Застеліть деко паперовим або кухонним рушником. Покладіть скибочки баклажана в один шар. Накрийте іншим кухонним або паперовим рушником.

Крок - 2
03

Встановіть інший лист або каструлю зверху. Залиште скибочки баклажана постояти (таким чином, видаліть їх зайву воду) протягом 30 - 60 хвилин; повну годину краще, але не обов'язково, якщо у вас мало часу.

Крок - 3
04

Тим часом приготуйте паніровку: засипте просіяне борошно в неглибоку миску або тарілку з бортиком, приправте дрібкою солі. Розбийте курячі яйця в дрібну миску. Приправте щіпкою солі і збийте виделкою до однорідної маси.

Крок - 4
05

Надішліть пармезан в кухонний комбайн і збивайте на високій швидкості, поки не вийде крихта. Додайте в кухонний комбайн панірувальні сухарі, чорний мелений перець, сушений орегано, часниковий порошок, цибульний порошок, паприку і зовсім трохи солі, потім збийте, поки всі інгредієнти не перемішаються. Спробуйте трохи і відрегулюйте приправу за смаком.

Крок - 5
06

Добре розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді. Поки масло нагрівається, витріть скибочки баклажанів: висушіть кожну паперовим або кухонним рушником. Викачайте обидві сторони баклажана в борошні, потім в яйці, потім в приправленій панірувальній масі.

Крок - 6
07

Щоб перевірити, чи достатньо гаряче масло, додайте крихту панірувальних сухарів в нього. Це повинно негайно зашипіти - не опускатися на дно і не горіти. Коли масло стане досить гарячим, додайте в сковороду пару скибочок баклажанів в паніровці (не наповнюйте, або вони не будуть коричневими і хрусткими належним чином). Готуйте протягом 2-3 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 7
08

Перекладіть тільки що обсмажений баклажан на тарілку, покриту паперовим рушником, щоб ввібрати зайву олію, потім перенесіть на решітку, щоб зберегти хрусткість. Обсмажте залишені скибочки баклажана таким же чином. Готові баклажани в паніровці найкраще подаються гарячими.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Роли Бостон - покроковий рецепт, фото 1 Роли Бостон 80 4 4 з 5 - детальніше -
Гуляш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини 80 6 4 з 5 - детальніше -
Вишнева наливка на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Вишнева наливка на горілці 60 1 2 з 5 - детальніше -