Укр
Рус
Баклажани Другі страви Іспанська кухня

Баклажани в духовці з помідорами сиром і часником

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1146 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Баклажани в духовці з помідорами сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Зробіть спеціальний обід з баклажанами. Отримайте рецепт баклажанів в духовці, запечених з помідорами, сиром і часником.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Баклажани в духовці з помідорами сиром і часником" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу замочіть червону квасолю в холодній воді на ніч, а потім відваріть її відповідно до інструкцій до м'якості. Це повинно зайняти кілька годин. Помістіть глибоку каструлю на плиту, залийте в неї рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Засипте в масло заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку або дрібно нашаткований часник.

Крок - 1
02

Потім додайте в каструлю попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажте вміст каструлі в гарячому маслі, постійно мішаючи, до розм'якшення цибулі і появи насиченого аромату часнику.

Крок - 2
03

Далі додайте в каструлю вимиті і дрібно нарізані помідори (можна використовувати консервовані) приправте все орегано, добре посипте сіллю і приправте чорним меленим перцем. Ретельно все перемішайте і готуйте соус на повільному вогні близько 30 хвилин.

Крок - 3
04

Далі викладіть в глибоку миску яловичий або свинячий фарш (придбаний в магазині або приготовлений самостійно) з попередньо очищеним і дрібно нарізаним часником і залишилися нашаткованою цибулею.

Крок - 4
05

Приправте м'ясний фарш майораном, рясно посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і додайте заздалегідь відварену червону квасолю. Ретельно все перемішайте.

Крок - 5
06

Нарешті, дрібно наріжте гострий перець чилі (використовуйте і насіння) і змішайте, з раніше підготовленою м'ясною сумішшю, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Відріжте краї від попередньо вимитих і висушених баклажанів і наріжте сам овоч скибочками завтовшки близько 0,5 см. Покладіть нарізані баклажани в гарячу сковороду для гриля (без масла) і обсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 7
08

Приправте обсмажені скибочки баклажана сіллю і чорним меленим перцем і покладіть, приблизно ложку приготованої м'ясної суміші на край кожного шматочка овоча. Поверніть начинену скибочку баклажана в рулетик, і складіть в форму для запікання, попередньо змащену олією.

Крок - 8
09

Залийте укладені баклажани, раніше підготовленим томатним соусом, посипте тертим чеддером і запікайте 35-40 хвилин в духовці, попередньо нагрітій до 180 градусів. Баклажани, запечені в духовці з помідорами сиром і часником готові до вживання.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Яблучна шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна шарлотка 65 3 3 з 5 - детальніше -
Качина грудка по-мюнхенськи - покроковий рецепт, фото 1 Качина грудка по-мюнхенськи 70 3 3 з 5 - детальніше -