Укр
Рус
Багет Випічка Французька кухня

Багет з начинкою

( 4.9091 4 511 11 оцінок)
1040 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Багет з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці легкі, швидкі і такі апетитні хлібні човники, хрусткі зовні, м'які всередині. Подавайте запечений багет з начинкою зі свіжою зеленню або овочами.

Інгредієнти

  • Багет 2 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Вершки 20 % 2 ст.л
  • Бекон 100 г.
  • Чеддер 50 г.
  • Пармезан 50 г.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відразу займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. Скибочки тонко нарізаного бекону (можна придбати вже фасовані тонкі шматочки м'ясного виробу) викладіть на обробну дошку і подрібніть на невеликі квадратики.

Крок - 1
02

Помістіть невелику сковороду на плиту і добре прогрійте. Далі укладіть в гарячу ємність раніше нарізаний бекон і обсмажуйте, постійно мішаючи, до утворення легкої золотої кірки на ньому. Обсмажений м'ясний продукт викладіть в невелике блюдо.

Крок - 2
03

Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і за допомогою вінчика або міксера збийте їх до однорідної рідкої маси. Далі залийте до яєчної маси високої жирності вершки і ще раз добре перемішайте.

Крок - 4
05

Потім на самій великій тертці натріть сир чеддер і пармезан, а потім і їх відправте в миску до яєць. За допомогою вінчика продовжуйте ретельно перемішувати все, до утворення більш густої суміші.

Крок - 5
06

Тепер засипте в миску, раніше нашатковану зелень цибулі, закиньте обсмажені шматочки бекону, добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі за допомогою гострого ножа акуратно виріжте в готовому багеті (краще придбати не довгий хлібний продукт) верхню частину, видаливши і м'якоть, утворивши, так звані човники.

Крок - 7
08

Тепер помістіть підготовлені хлібні човники на заздалегідь застелений пергаментним папером деко, а всередину помістіть раніше підготовлену яєчно-беконну начинку, рівномірно розподіливши по всьому хлібному продукту.

Крок - 8
09

Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте хлібні човники з начинкою до утворення легкої скоринки, приблизно 20-25 хвилин.

Крок - 9
10

Потім витягніть деко з духовки, трохи остудіть запечений багет з начинкою, а далі наріжте невеликими шматочками і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Итальянский багет - покроковий рецепт, фото 1 Итальянский багет 70 1 3 з 5 - детальніше -
Багет - покроковий рецепт, фото 1 Багет 150 1 3 з 5 - детальніше -
Багет с чесноком - покроковий рецепт, фото 1 Багет с чесноком 80 1 3 з 5 - детальніше -
Багет по госту - покроковий рецепт, фото 1 Багет по госту 80 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пирожки с капустой - покроковий рецепт, фото 1 Пирожки с капустой 75 3 3 з 5 - детальніше -
Шашлык из баранины - покроковий рецепт, фото 1 Шашлык из баранины 35 8 2 з 5 - детальніше -
Крылышки - покроковий рецепт, фото 1 Крылышки 40 4 3 з 5 - детальніше -