Укр
Рус
Багет Випічка Французька кухня

Багет з начинкою

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1702 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Багет з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці легкі, швидкі і такі апетитні хлібні човники, хрусткі зовні, м'які всередині. Подавайте запечений багет з начинкою зі свіжою зеленню або овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Багет з начинкою" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи38.1 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відразу займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. Скибочки тонко нарізаного бекону (можна придбати вже фасовані тонкі шматочки м'ясного виробу) викладіть на обробну дошку і подрібніть на невеликі квадратики.

Крок - 1
02

Помістіть невелику сковороду на плиту і добре прогрійте. Далі укладіть в гарячу ємність раніше нарізаний бекон і обсмажуйте, постійно мішаючи, до утворення легкої золотої кірки на ньому. Обсмажений м'ясний продукт викладіть в невелике блюдо.

Крок - 2
03

Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте.

Крок - 3
04

Тепер в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і за допомогою вінчика або міксера збийте їх до однорідної рідкої маси. Далі залийте до яєчної маси високої жирності вершки і ще раз добре перемішайте.

Крок - 4
05

Потім на самій великій тертці натріть сир чеддер і пармезан, а потім і їх відправте в миску до яєць. За допомогою вінчика продовжуйте ретельно перемішувати все, до утворення більш густої суміші.

Крок - 5
06

Тепер засипте в миску, раніше нашатковану зелень цибулі, закиньте обсмажені шматочки бекону, добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі за допомогою гострого ножа акуратно виріжте в готовому багеті (краще придбати не довгий хлібний продукт) верхню частину, видаливши і м'якоть, утворивши, так звані човники.

Крок - 7
08

Тепер помістіть підготовлені хлібні човники на заздалегідь застелений пергаментним папером деко, а всередину помістіть раніше підготовлену яєчно-беконну начинку, рівномірно розподіливши по всьому хлібному продукту.

Крок - 8
09

Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте хлібні човники з начинкою до утворення легкої скоринки, приблизно 20-25 хвилин.

Крок - 9
10

Потім витягніть деко з духовки, трохи остудіть запечений багет з начинкою, а далі наріжте невеликими шматочками і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат столичний з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний з ковбасою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Швидкий хліб - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий хліб 120 1 2 з 5 - детальніше -
Йогурт в йогуртниці - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт в йогуртниці 20 1 2 з 5 - детальніше -
Смажена кольорова капуста - покроковий рецепт, фото 1 Смажена кольорова капуста 45 3 3 з 5 - детальніше -