Укр
Рус
thermomix thermomix
Багет Випічка Французька кухня

Багет з начинкою

982 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Багет з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці легкі, швидкі і такі апетитні хлібні човники, хрусткі зовні, м'які всередині. Подавайте запечений багет з начинкою зі свіжою зеленню або овочами.

Інгредієнти

  • Багет 2 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Вершки 20 % 2 ст.л
  • Бекон 100 г.
  • Чеддер 50 г.
  • Пармезан 50 г.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Відразу займіться приготуванням начинки для майбутньої страви. Скибочки тонко нарізаного бекону (можна придбати вже фасовані тонкі шматочки м'ясного виробу) викладіть на обробну дошку і подрібніть на невеликі квадратики.

    Крок - 1
  2. 02

    Помістіть невелику сковороду на плиту і добре прогрійте. Далі укладіть в гарячу ємність раніше нарізаний бекон і обсмажуйте, постійно мішаючи, до утворення легкої золотої кірки на ньому. Обсмажений м'ясний продукт викладіть в невелике блюдо.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і за допомогою вінчика або міксера збийте їх до однорідної рідкої маси. Далі залийте до яєчної маси високої жирності вершки і ще раз добре перемішайте.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім на самій великій тертці натріть сир чеддер і пармезан, а потім і їх відправте в миску до яєць. За допомогою вінчика продовжуйте ретельно перемішувати все, до утворення більш густої суміші.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер засипте в миску, раніше нашатковану зелень цибулі, закиньте обсмажені шматочки бекону, добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі за допомогою гострого ножа акуратно виріжте в готовому багеті (краще придбати не довгий хлібний продукт) верхню частину, видаливши і м'якоть, утворивши, так звані човники.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер помістіть підготовлені хлібні човники на заздалегідь застелений пергаментним папером деко, а всередину помістіть раніше підготовлену яєчно-беконну начинку, рівномірно розподіливши по всьому хлібному продукту.

    Крок - 8
  9. 09

    Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте хлібні човники з начинкою до утворення легкої скоринки, приблизно 20-25 хвилин.

    Крок - 9
  10. 10

    Потім витягніть деко з духовки, трохи остудіть запечений багет з начинкою, а далі наріжте невеликими шматочками і подавайте до столу.

    Крок - 10

Оцінити рецепт