Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Багет Випічка Французька кухня

Багет з часником

( 4.7000 4 510 10 оцінок)
934 - переглядів
80 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Багет з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Прекрасна смачна закуска до домашнього обіду або навіть на святковий стіл - це багет з часником. Такий варіант часникового хліба припаде до смаку абсолютно всім, навіть найвибагливішим гурманам. Ця страва виходить дуже оригінальною, незважаючи на простий спосіб приготування. Гарячий хліб, що володіє просто супер ароматом, свіжий, хрусткий, але всередині просочений часниковим маслом - такі ласощі звичайно сподобаються любителям смачно поїсти. Ми підготували для вас простий рецепт, за допомогою якого ви за лічені хвилини приготуєте багет з ченоком найвдалішим способом.

Інгредієнти

  • Багет 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Вершкове масло 60 г.
  • Петрушка 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Багет ви можете спекти самостійно, але на це піде більше ваших зусиль і часу. На щастя, таку смачну випічку сьогодні можна придбати в будь-якому супермаркеті, тому в цьому рецепті рекомендуємо вам взяти вже готові багети.

Крок - 1
02

Тепер займемося приготуванням часникової начинки. Для цього очистимо від лушпиння зубчики часнику. Якщо вам більше подобається стійкий часниковий аромат і більш насичений смак, тоді можна додати більше зубчиків. Отже, очищений часник кидаємо в чашу блендера. Сюди ж додаємо помиту і нарізану зелень петрушки. Все це перебиваємо блендером.

Крок - 2
03

Тепер кидаємо до цих інгредієнтів вершкове масло, для зручності нарізане невеликими шматочками. Бажано, щоб масло було кімнатної температури, тоді маса вийде більш ніжною. Отже, перебиваємо ще раз вміст за допомогою блендера. У нас виходить ароматна однорідна суміш, м'яка і в'язка.

Крок - 3
04

Після цього беремо наші багети і робимо надрізи на відстані приблизно в 1,5-2 сантиметри. Потім наповнюємо ці отвори нашою часниковою масою. Слід зазначити, що занадто багато напихати начинки не потрібно, достатньо просто намазати ножем, як звичайний бутерброд з маслом.

Крок - 4
05

Після того, як кожна скибочка буде перемазана часниковим маслом, викладаємо багети на деко, який при необхідності застилаємо пергаментним папером. Тепер відправляємо хліб в розігріту до 200 градусів духовку буквально на десять хвилин. За цей час багет підрум'яниться, утвориться апетитна хрустка скоринка, а всередині він просочиться смачною і ароматною часниковою начинкою.

Крок - 5
06

Готовий багет з часником дістаємо з духовки. Подавати цю смачну страву можна в будь-якому вигляді, він відмінно виглядає як гарячим, так і холодним. Нарізаємо його на скибочки і швидше запрошуємо домочадців або гостей до столу покуштувати нашим творінням. Багет з часником, приготований таким найпростішим способом, виходить дуже красивим, ароматним, м'яким, ніжним і шалено смачним.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Багет по госту - покроковий рецепт, фото 1 Багет по госту 80 1 3 з 5 - детальніше -
Французький багет - покроковий рецепт, фото 1 Французький багет 60 1 3 з 5 - детальніше -
Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Багет з сиром і зеленню 55 1 3 з 5 - детальніше -
Багет в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Багет в духовці 65 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Окрошка на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на молоці 45 4 3 з 5 - детальніше -
Круасани з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з начинкою 50 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Макарони карбонара 50 4 3 з 5 - детальніше -
Узвар з медом - покроковий рецепт, фото 1 Узвар з медом 30 1 2 з 5 - детальніше -