Укр
Рус
Багет Випічка Французька кухня

Багет з сиром і зеленню

( 4.8000 4 55 5 оцінок)
975 - переглядів
55 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінний варіант для домашнього обіду - закусочний багет з сиром і зеленню. Хрусткий хліб, запечений з сиром, завжди хороше рішення на швидку руку приготувати дуже смачне доповнення до перших страв. Така проста, але ситна і смачна, закуска також прекрасно підійде і для святкового застілля. Багет, приготований разом із зеленню і сиром, виходить дуже ніжним, ароматним і неймовірним на смак.

Інгредієнти

  • Багет 1 шт.
  • Часник 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Оливкова олія 180 мл.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Моцарелла 250 г.
  • Пармезан 80 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте замість звичайних бутербродів приготуємо до сніданку смачний і ароматний, оригінальний багет з сиром і зеленню, ваша сім'я зможе насолодитися просто приголомшливою і пахучою стравою. Вам вже захотілося спробувати? Тоді приступимо. Тим більше, що часу це займе зовсім небагато, та й зусиль теж. З урахуванням того, що в якості основи у нас готовий багет, перш за все необхідно приготувати начинку. Для цього чистимо часник, поділяємо на зубчики і кидаємо в блендер.

Крок - 1
02

Тепер добре промиваємо зелень петрушки, до речі, краще взяти кучеряву, і теж додати до часниковим голівках. Нам ще знадобиться оливкова олія, яку доливаємо в чашу блендера, і все разом перебиваємо в однорідну масу, яку виливаємо в мисочку.

Крок - 2
03

Тепер беремо наш багет і розрізаємо вздовж на дві половинки, але до кінця дещо не дорізаємо. Викладаємо на обидві половини багета приготовлену начинку і трохи присолюємо.

Крок - 3
04

Потім посипаємо меленим перцем і звертаємо обидві половинки багета з начинкою, з'єднавши разом. Загортаємо приготований таким чином багет у фольгу і викладаємо на решітку духовки. Запікаємо протягом 10 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.

Крок - 4
05

Тим часом тремо на крупну тертку сир, краще, звичайно ж, брати моцарелу, яка дуже легко плавиться. Дістаємо з духовки багет і розгортаємо фольгу. Половинки теж розкриваємо і розрізаємо остаточно на дві частини.

Крок - 5
06

Тепер кожну половинку багета з начинкою щедро посипаємо натертим сиром моцарелла, а зверху ще натираємо дрібно пармезан. Приготовлені вироби викладаємо на деко і знову відправляємо в духовку. При температурі 200 градусів витримуємо хвилин 15, після чого дістаємо готове лакомство.

Крок - 6
07

Нарізаємо скибочками ароматний багет з сиром і зеленню, і подаємо до сніданку страву - просто смакота. Втім, краще спробувати, і самі все зрозумієте.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Итальянский багет - покроковий рецепт, фото 1 Итальянский багет 70 1 3 з 5 - детальніше -
Багет по госту - покроковий рецепт, фото 1 Багет по госту 80 1 3 з 5 - детальніше -
Багет в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Багет в духовке 65 1 3 з 5 - детальніше -
Багет в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Багет в домашних условиях 75 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кабачковая икра - покроковий рецепт, фото 1 Кабачковая икра 120 1 2 з 5 - детальніше -
Бутерброды с брынзой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброды с брынзой 15 3 1 з 5 - детальніше -
Пюре из картофеля и сельдерея - покроковий рецепт, фото 1 Пюре из картофеля и сельдерея 45 4 2 з 5 - детальніше -
Суфле с желатином - покроковий рецепт, фото 1 Суфле с желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -