Багет, печений в фользі, з сирною начинкою - своєрідний гарячий бутерброд з французького або італійського багета, соусу песто і сиру. У рецепті всього 4 інгредієнта, а виходить надзвичайно смачна, вишукана страва, яка сподобається і дорослим, і дітям.
Обидва сиру (моцарелу і таледжо) наріжте тонкими слайсами. Для цієї страви потрібна моцарелла з низьким вмістом рідини (вона продається цільним шматком). Сир таледжо при необхідності можна замінити брі або горгонзола, але також підійде будь-який напівм'який сир, в тому числі фета або рікотта. Важливо, щоб сири добре плавилися, інакше начинка не буде тягучою.
На багеті через кожні 2-2,5 см зробіть ножем глибокі надрізи, злегка не дорізаючи дощенту.
Нафаршируйте розрізи соусом песто.
Потім туди ж вкладіть по шматочку сиру, чергуючи моцарелу з таледжо.
Загорніть фарширований песто і сиром багет в пергамент для випічки і фольгу (фольга зверху) і покладіть на деко. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди деко з багетом на 25 хвилин. За цей час сир повинен добре розплавитися, а хліб стати хрустким.
Через зазначений час вийміть багет з духовки і звільніть від фольги і пергаменту. Бутерброд зарум'яниться і завдяки песто придбав неймовірно апетитний аромат. Подавайте багет, печенаий в фользі, з сирною начинкою на стіл негайно, поки він ще гарячий і хрусткий, а начинка тягуча. Це красиво і вражаюче смачно. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти