Укр
Рус
Багет Випічка Аргентинська кухня

Багет, печений в фользі, з сирною начинкою

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

924 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Багет, печений в фользі, з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Аргентинська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Багет, печений в фользі, з сирною начинкою - своєрідний гарячий бутерброд з французького або італійського багета, соусу песто і сиру. У рецепті всього 4 інгредієнта, а виходить надзвичайно смачна, вишукана страва, яка сподобається і дорослим, і дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Багет, печений в фользі, з сирною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи38 гр.
  • Калорії277 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Обидва сиру (моцарелу і таледжо) наріжте тонкими слайсами. Для цієї страви потрібна моцарелла з низьким вмістом рідини (вона продається цільним шматком). Сир таледжо при необхідності можна замінити брі або горгонзола, але також підійде будь-який напівм'який сир, в тому числі фета або рікотта. Важливо, щоб сири добре плавилися, інакше начинка не буде тягучою.

Крок - 1
02

На багеті через кожні 2-2,5 см зробіть ножем глибокі надрізи, злегка не дорізаючи дощенту.

Крок - 2
03

Нафаршируйте розрізи соусом песто.

Крок - 3
04

Потім туди ж вкладіть по шматочку сиру, чергуючи моцарелу з таледжо.

Крок - 4
05

Загорніть фарширований песто і сиром багет в пергамент для випічки і фольгу (фольга зверху) і покладіть на деко. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди деко з багетом на 25 хвилин. За цей час сир повинен добре розплавитися, а хліб стати хрустким.

Крок - 5
06

Через зазначений час вийміть багет з духовки і звільніть від фольги і пергаменту. Бутерброд зарум'яниться і завдяки песто придбав неймовірно апетитний аромат. Подавайте багет, печенаий в фользі, з сирною начинкою на стіл негайно, поки він ще гарячий і хрусткий, а начинка тягуча. Це красиво і вражаюче смачно. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з сьомгою 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Курячий суп по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп по-домашньому 65 6 3 з 5 - детальніше -
Томатний суп-пюре класичний - покроковий рецепт, фото 1 Томатний суп-пюре класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -