Укр
Рус
Галушки Перші страви Російська кухня

Бабусин суп з галушками

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

754 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Бабусин суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Бабусин суп з галушками - це страва, яка готується практично за 30 хвилин! Простий рецепт першої страви, яка збагачена куркою, овочами і смачними галушками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бабусин суп з галушками" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи16.5 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У важку жаровню або велику широку каструлю залийте курячий бульйон, додайте теплу воду, покладіть вершкове масло і всі приправи (для цієї страви добре підходить цибульний порошок, сушений часник, сіль, петрушка, базилік і чорний мелений перець). Надішліть каструлю на плиту, накрийте її кришкою і доведіть вміст до кипіння.

Крок - 1
02

Тим часом помийте холодною водою курячу грудку, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте її невеликими скибочками. Додайте подрібнену курячу грудку в каструлю з окропом. Розмішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти.

Крок - 2
03

У досить великого розміру мисці змішайте просіяне борошно і тепле молоко високої жирності. За допомогою вінчика енергійно струсіть вміст миски, щоб добре скласти борошно в молоці. Ви створите гладку суміш борошна для згущення вашого майбутнього супу.

Крок - 3
04

Повільно вилийте утворену суміш борошна в каструлю до решти продуктів, постійно помішуючи. Додайте заморожені овочі (морква і горошок), перемішайте і накрийте кришкою.

Крок - 4
05

Тим часом змішайте інгредієнти для галушок в середній мисці: просіяне борошно, розпушувач, сіль, вершкове масло і молоко до однорідності. Добре перемішайте вилкою.

Крок - 5
06

Зніміть кришку з каструлі і знову добре перемішайте. Киньте галушки в суп по одній, виготовляючи їх з допомогою столової ложки. Зменшіть вогонь, перемішайте все, накрийте каструлю кришкою і варіть, поки суп не стане досить густим, близько 10 хвилин.

Крок - 6
07

Готовий бабусин суп з галушками розлийте в глибокі супниці і подавайте, обов'язково гарячим, до столу зі свіжим м'яким хлібом або хлібцями. Можна суп прикрасити попередньо нашаткованою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Окрошка з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка з редькою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Ікра з кабачків з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків з грибами 65 6 3 з 5 - детальніше -
Пудинг ванільний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг ванільний 45 3 3 з 5 - детальніше -