Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Бабба-бургер

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

603 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Бабба-бургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бабба-бургер – класичний гамбургер, в який кладеться котлета американського бренду BUBBA burger. Компанія BUBBA вважається у США виробником №1 замороженого м'яса для бургерів. У рецепті ми пропонуємо зробити таку котлету самостійно. На смак вона буде дуже схожа на справжній баба-бургер із яловичини. З нею ви приготуєте найсмачніший гамбургер у своєму житті!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бабба-бургер " (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири15.3 гр.
  • Вуглеводи12.3 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть із приготування кетчупу із червоного болгарського перцю. Влийте в каструлю білий оцет, всипте цукор і увімкніть вогонь.

Крок - 1
02

Болгарський перець вимийте, позбавте хвостиків і насіння і викладіть м'якоть в ємність для випічки. Коли оцет із цукром закипить, залийте їм перець.

Крок - 2
03

Додайте нарізані скибочками зубчики часнику та перець чилі. Посоліть до смаку.

Крок - 3
04

Накрийте ємність із перцем фольгою, відправте в розігріту до 180 градусів духову шафу і запікайте до м'якості.

Крок - 4
05

Займіться булочками. Влийте в сотейник воду, молоко та розтоплене вершкове масло. Підігрійте суміш до 30-35 градусів.

Крок - 5
06

У ємність міксера всипте борошно, цукор і сухі дріжджі. Влийте підігріту суміш із сотейника і перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Додайте в тісто борошно. Яйця збийте вилкою і теж відправте в чашу міксера. Знову добре вимішайте.

Крок - 7
08

Тісто, що вийшло, розділіть на шматочки вагою приблизно 100 г кожен і скачайте з них кульки. Викладіть їх на застелений пергаментом лист.

Крок - 8
09

Накрийте лист харчовою плівкою і відправте в прогріту до 30-35 градусів духовку приблизно на 1 годину. Тісто, що підійшло, змастіть яєчним жовтком і присипте кунжутом. Поверніть лист у духовку і запікайте булочки при 180 градусах 10-12 хвилин.

Крок - 9
10

Тим часом зробіть соус ремулад. Червону цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем.

Крок - 10
11

Викладіть у миску майонез. Додайте подрібнену червону цибулю та натуральний йогурт.

Крок - 11
12

Мариновані огірки наріжте дуже дрібними кубиками (як цибуля) та відправте у загальну масу.

Крок - 12
13

Так само вчиніть з каперсами та анчоусами. Додайте діжонську гірчицю. Свіжий естрагон і зелену цибулю подрібніть і викладіть в соус.

Крок - 13
14

Перемішайте інгредієнти. При необхідності посоліть і поперчіть ремулад за смаком. Запечений болгарський перець вийміть з духовки і остудіть, не знімаючи фольгу. Перець, що остигнув, відправте в чашу блендера разом із соком, який виділився при запіканні, і перебийте в однорідне пюре.

Крок - 14
15

Перетріть його через сито. Готовий перцевий кетчуп.

Крок - 15
16

Настав час приготувати котлети для бабба-бургера. Застеліть лист пергаментом і, використовуючи формувальне кільце, сформуйте з яловичого фаршу котлети по діаметру булочок. У фарші має бути лише подрібнене м'ясо та трохи жиру (20–25 % від загальної маси). Вага кожної котлети – близько 200 г.

Крок - 16
17

Заготівлі, що вийшли, з обох боків посипте сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Розігрійте на сковороді оливкову олію і смажте котлети до золотаво-коричневої скоринки.

Крок - 17
18

Коли одна сторона підсмажиться, переверніть котлети та викладіть зверху скибочки твердого сиру (у нас чеддер).

Крок - 18
19

Надішліть сковороду на пару хвилин у духовку і при 180 градусах доведіть котлети до готовності.

Крок - 19
20

Підготуйте інгредієнти для бабба-бургера. Розріжте булочки навпіл. Наріжте помідор скибочками, а червону цибулю кільцями. Салат айсберг розберіть на листя.

Крок - 20
21

На нижню частину булочок покладіть салатне листя і рясно змастіть ремуладом.

Крок - 21
22

Зверху викладіть скибочки помідорів та кільця цибулі. Покрийте їх перцевим кетчупом.

Крок - 22
23

На кетчуп покладіть котлети сиром нагору. Накрийте бутерброди верхніми частинами булочок, притисніть зверху рукою та зафіксуйте конструкцію дерев'яними шпажками. Подавайте баба-бургер із картоплею фрі. Це найсмачніший гамбургер у світі. Смачного!

Крок - 23

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочевий рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий рататуй 65 6 3 з 5 - детальніше -
Шоколадно-апельсиновий фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадно-апельсиновий фондан 75 3 3 з 5 - детальніше -
Морквяні мафіни - покроковий рецепт, фото 1 Морквяні мафіни 70 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 300 4 3 з 5 - детальніше -