Укр
Рус
Азу Другі страви Східна кухня

Азу з свинини

( 4.8077 4 526 26 оцінок)

2183 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Азу з свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Азербайджанська кухня, Німецька кухня, Татарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Кожна страва татарської кухні популярна своїм апетитними і насиченим смаком. Азу числиться теж в їх числах. Приготувати цю страву можна з будь-яким м'ясом - яловичиною, бараниною, кроликом, і т.д. Але класика страви все-таки передбачає використовувати баранину або конину. Ці види м'яса не дуже легко знайти на полицях магазинів нашої країни. Тому, запропонуємо рецепт азу зі свинини, який не поступиться нічим оригінальній страві.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Азу з свинини" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири17.9 гр.
  • Вуглеводи12.1 гр.
  • Калорії252 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почнемо приготування цієї непростої, але дуже смачної страви. У глибоку миску засипте пшеничну або кукурудзяну муку, вона послужить так званим паніруванням.

Крок - 1
02

Потім закиньте в цю ж миску попередньо вимиті свинячі ребра без кісток (можна використовувати м'ясо і на кістці, від цього смак не зіпсується точно) і добре обваляйте їх з усіх боків в борошні, відставте на деякий час.

Крок - 2
03

Далі помістіть глибоку каструлю на плиту (в ній і буде готуватися наша страва), налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Тепер викладіть підготовлені ребра в каструлю з розігрітим маслом і обсмажуйте, періодично помішуючи, до утворення хрусткої, золотистої скоринки на м'ясі.

Крок - 3
04

Потім додайте в каструлю з обсмаженим м'ясом очищену від лушпиння і натерту на самій дрібній тертці ріпчасту цибулю (бажано навіть, щоб цибуля пустила якомога більше соку). Ретельно перемішайте і томіть на середньому вогні близько 3 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер додайте консервовані дрібно нарізані томати, які не крупно нарізаний зелений перець чилі. Залийте зелений соус (сальса верде) і добре все перемішавши, і знову закривши каструлю кришкою, залиште страву готуватися на середньому вогні близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Після закінчення цього часу, відкрийте кришку і залийте в каструлю трохи оливкового масла, рясно присоліть страву, ретельно перемішайте і, закривши знову кришку, продовжуйте тушкувати близько півтори години (але це індивідуально, може знадобиться часу трохи більше).

Крок - 6
07

За цей час азу зі свинини точно приготується. Розкладіть готову страву зі свинини по глибоких мисках і приправте дрібно нашаткованою зеленню коріандру. Додайте в кожну миску трохи сметани, попередньо вимитий і нарізаний тонкими кільцями редис, усипьте очищеними гарбузовим насінням і подавайте до сто

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Вареники з квашеною капустою - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з квашеною капустою 85 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з гороху - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з гороху 45 3 3 з 5 - детальніше -
Часниковий соус для грінок - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус для грінок 50 1 2 з 5 - детальніше -