Укр
Рус
thermomix thermomix
Азу Другі страви Татарська кухня

Азу по-татарськи

50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Азу по-татарськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня, Німецька кухня, Азербайджанська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Татарська кухня багата і різноманітна. Смачного!

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Часник 2 зуб.
  • Картопля 6 шт.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Баранина 500 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Чистимо і миєму картоплю, ріпчасту цибулю і часник. Цибулю ріжемо півкільцями, солоний огірочок, м'ясо і картоплю - соломкою. Видавлюємо кілька зубків часнику.

    Крок - 1
  2. 02

    Злегка обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі. Кидаємо цибулю до м'яса і обсмажуємо до м'якості цибулі. Потім кладемо томатну пасту, солоні огірки, розбавляючи все це склянкою води. Тушкуємо на слабкому вогні хвилин 5, періодично помішуючи.

    Крок - 2
  3. 03

    Обсмажуємо картоплю до напівготовності в іншій сковорідці з рослинним маслом. Далі перекладаємо до м'яса, солимо, перчимо до смаку, кидаємо лавровий лист і часник. Акуратно перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 20 хв.

    Крок - 3
  4. 04

    Перед подачею на стіл прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею. Для приготування цієї страви можна використовувати м'ясо свинини або телятини. Щоб страва швидше приготувалася, тушкуємо м'ясо закривши кришкою.

    Крок - 4

Оцінити рецепт