Татарська кухня багата і різноманітна. Смачного!
Зелена цибуля | 1 пуч. |
Масло рослинне | 4 ст.л |
Перець чорний мелений | за смаком |
Сіль | за смаком |
Лавровий лист | 2 шт. |
Паста томат | 2 ст.л |
Часник | 2 зуб. |
Картопля | 6 шт. |
Огірок солоний | 2 шт. |
Цибуля | 1 шт. |
Баранина | 500 г. |
Чистимо і миєму картоплю, ріпчасту цибулю і часник. Цибулю ріжемо півкільцями, солоний огірочок, м'ясо і картоплю - соломкою. Видавлюємо кілька зубків часнику.
Злегка обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі. Кидаємо цибулю до м'яса і обсмажуємо до м'якості цибулі. Потім кладемо томатну пасту, солоні огірки, розбавляючи все це склянкою води. Тушкуємо на слабкому вогні хвилин 5, періодично помішуючи.
Обсмажуємо картоплю до напівготовності в іншій сковорідці з рослинним маслом. Далі перекладаємо до м'яса, солимо, перчимо до смаку, кидаємо лавровий лист і часник. Акуратно перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 20 хв.
Перед подачею на стіл прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею. Для приготування цієї страви можна використовувати м'ясо свинини або телятини. Щоб страва швидше приготувалася, тушкуємо м'ясо закривши кришкою.