Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Азу по-татарськи

50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Азу по-татарськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня, Німецька кухня, Азербайджанська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Татарська кухня багата і різноманітна. Смачного!

Інгредієнти

Зелена цибуля1 пуч.
Масло рослинне4 ст.л
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Лавровий лист2 шт.
Паста томат2 ст.л
Часник2 зуб.
Картопля6 шт.
Огірок солоний2 шт.
Цибуля1 шт.
Баранина500 г.

Покроковий рецепт

01

Чистимо і миєму картоплю, ріпчасту цибулю і часник. Цибулю ріжемо півкільцями, солоний огірочок, м'ясо і картоплю - соломкою. Видавлюємо кілька зубків часнику.

Крок - 1
02

Злегка обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі. Кидаємо цибулю до м'яса і обсмажуємо до м'якості цибулі. Потім кладемо томатну пасту, солоні огірки, розбавляючи все це склянкою води. Тушкуємо на слабкому вогні хвилин 5, періодично помішуючи.

Крок - 2
03

Обсмажуємо картоплю до напівготовності в іншій сковорідці з рослинним маслом. Далі перекладаємо до м'яса, солимо, перчимо до смаку, кидаємо лавровий лист і часник. Акуратно перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 20 хв.

Крок - 3
04

Перед подачею на стіл прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею. Для приготування цієї страви можна використовувати м'ясо свинини або телятини. Щоб страва швидше приготувалася, тушкуємо м'ясо закривши кришкою.

Крок - 4

Оцінити рецепт