Укр
Рус
Маринад для овочів Маринади Кухня Греції

Азіатський маринад для страв на грилі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

704 - переглядів
10 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Азіатський маринад для страв на грилі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Азіатський маринад для страв на грилі - річна класика, але ви також можете використовувати його цілий рік на грилі в приміщенні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Азіатський маринад для страв на грилі" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії69 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви використовуєте дерев'яні шампури, замочіть їх у холодній воді до готовності до використання. У велику миску залийте оливкову олію, додайте бальзамічний оцет, засипте в ємність сушений орегано, часниковий порошок, сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Протріть гриби вологим паперовим рушником. Якщо у них є помітні стебла, видаліть їх. Розріжте попередньо вичищений солодкий перець на невеликі квадрати, відправте овоч в миску з маринадом.

Крок - 2
03

Наріжте, заздалегідь вимитий і неочищений цукіні на досить великі шматочки. Додайте підготовлений цукіні і раніше очищені гриби в миску з маринадом до решти інгредієнтів і акуратно перемішайте до хорошого покриття всіх продуктів.

Крок - 3
04

Розігрійте гриль на середньому вогні. У цьому рецепті краще використовуйте критий гриль. Але ви можете використовувати відкритий гриль або навіть сковороду для гриля. Насадіть акуратно всі замариновані овочі на раніше підготовлені шампура, рекомендуємо насаджувати по черзі, змінюючи продукти. При використанні просочених дерев'яних шампурів спочатку висушіть їх.

Крок - 4
05

Змастіть рослинним маслом гриль і помістіть шампури з овочами на гриль. Готуйте страву на грилі, періодично перевертаючи з боку на бік, до готовності, 4-5 хвилин на сторону або 3 хвилини на бік, якщо використовується двоконтактний гриль. Такий чудовий азіатський маринад для страв на грилі допоможе вам приготувати смачні овочі.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -
Хліб з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Хліб з оливками 120 1 2 з 5 - детальніше -
?>