Укр
Рус
Салати з мясом Салати Корейська кухня

Азіатський салат зі свинячими вушками

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

813 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Азіатський салат зі свинячими вушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Нарізати

опис

Азіатський салат зі свинячими вушками - екзотична для нас, але цікава і смачна страва. До того ж вона легко і швидко робиться, якщо не брати до уваги попередню підготовку вушок, які перед приготуванням потрібно ретельно чистити, шкребти і вимочувати у воді не менше 2 годин. В іншому створення салату в азіатському стилі з даного рецепту не складе труднощів і не займе багато часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Азіатський салат зі свинячими вушками" (на 100 грам)

  • Білки12.7 гр.
  • Жири22.3 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії285 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У сковороду вок або в звичайну каструлю налийте воду. Додайте сичуаньский перець горошком, нарізану тонкими слайсами імбир і білу частину цибулі-порею.

Крок - 1
02

Слідом покладіть попередньо підготовлені свинячі вушка, накрийте кришкою і варіть 40 хвилин. Через 40 хвилин перекладіть варені свинячі вушка на тарілку, остудіть і наріжте тонкими смужками.

Крок - 2
03

Надішліть нарізані вушка в миску для змішування. Подрібніть решту цибулі-порею і теж відправте в миску. Додайте дрібно порізаний часник. Влийте соєвий соус і кунжутне масло. Всипте цукор. Влийте чорний рисовий оцет (якщо немає чорного, візьміть звичайний). Всипте мелений білий перець, сіль і розкришений кубик курячого бульйону. Додайте масло чилі (бажано з шматочками перцю) і перемішайте продукти для рівномірного розподілу.

Крок - 3
04

Підсмажте арахіс і відправте в миску з салатом. Кінзу вимийте, просушіть, наріжте ножем і теж додайте в страву. Знову перемішайте інгредієнти.

Крок - 4
05

Перекладіть азіатський салат зі свинячими вушками на сервірувальну тарілку і подавайте на стіл. Така страва може бути повноцінною вечерею. Вона красиво виглядає і має цікавий, ні на що не схожий, але відмінно збалансований смак. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Місо суп з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп з тофу 40 5 3 з 5 - детальніше -
Суп з кльоцками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з кльоцками 140 5 4 з 5 - детальніше -
Маффіни з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Маффіни з корицею 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з м’ясом 65 3 3 з 5 - детальніше -