Укр
Рус
Прості салати Салати Американська кухня

Авокадо у фритюрі

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

715 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Авокадо у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: У фритюрі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Авокадо у фритюрі - здорова альтернатива популярній картоплі фрі. Смажені у фритюрі часточки авокадо виходять хрусткими зовні і ніжно-вершковими всередині. Пряне панірування робить їх пікантними. Крім того, що страва смачна, воно підходить для кето-дієти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Авокадо у фритюрі" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири29.3 гр.
  • Вуглеводи18.2 гр.
  • Калорії372 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Авокадо вимийте і висушіть. Розріжте плід навпіл і видаліть кісточку. Розділіть кожну половинку на 4 рівні частини.

Крок - 1
02

Очистіть часточки авокадо від шкірки. Підготовлені шматочки присипте сіллю і поки відставте.

Крок - 2
03

Зробіть пряну паніровку. З'єднайте в одній ємності сіль, кумін, перець чилі і кокосову стружку. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Яйце вимийте, розбийте в миску і збийте виделкою до однорідності. В окрему ємність насипте борошно з маніоки.

Крок - 4
05

Кожну часточку авокадо спочатку занурте у збите яйце. Потім запаніруйте в борошні. Після цього знову відправте в яйце. І нарешті обваляйте в пряній паніровці.

Крок - 5
06

На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію (у нас масло авокадо), але можна взяти будь-яке інше, придатне для смаження: оливкове, кукурудзяне, соняшникове, рапсове, кунжутне і т. п. Коли воно розжариться, відправите туди підготовлені часточки авокадо і, регулярно перевертаючи, смажте до появи золотисто-коричневої скоринки з усіх боків.

Крок - 6
07

Готові шматочки авокадо у фритюрі викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру.

Крок - 7
08

Після цього викладіть смажене авокадо на тарілку, збризніть свіжовичавленим лаймовим соком і присипте подрібненою кінзою. Подавайте з улюбленим соусом. Авокадо у фритюрі - смачна і поживна страва, яка допомагає втамувати голод і не відкладається зайвими кілограмами на стегнах і талії.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Шоколадний 180 7 4 з 5 - детальніше -
Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на сироватці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морквяні мафіни - покроковий рецепт, фото 1 Морквяні мафіни 70 4 3 з 5 - детальніше -